Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Ines Vranješ Radovanović: Nova voditeljica Odjela za ljudske potencijale u GRAWE Hrvatska d.d.

Ines Vranješ Radovanović svoje zavidno iskustvo stekla je na raznim pozicijama u području upravljanja ljudskim potencijalima te savjetovanju i radu s Upravama, višim i visokim menadžmentom u području upravljanja ljudima i poslovanjem.

grawe

Sukladno strategiji povećanja broja zaposlenih, s naglaskom na širenje prodajne mreže, jačanje timskog duha i zajedništva te razvoja zaposlenika sa svrhom izgradnje još snažnijeg tima, GRAWE-u se na mjestu voditeljice Odjela za ljudske potencijale pridružila Ines Vranješ Radovanović koja će svojim znanjem i dosadašnjim bogatim iskustvom uvelike doprinijeti ostvarivanju poslovnih ciljeva.

Ines Vranješ Radovanović svoje zavidno iskustvo stekla je na raznim pozicijama u području upravljanja ljudskim potencijalima te savjetovanju i radu s Upravama, višim i visokim menadžmentom u području upravljanja ljudima i poslovanjem. Uz bogato iskustvo, Ines je dodatnim stručnim usavršavanjem stekla naziv trenera i certificiranog coacha.

Kompatibilnost osobnih vrijednosti s vrijednostima društva GRAWE Hrvatska svakako je najsnažnije prevagnula kod odluke o priključivanju GRAWE timu. Cilj mi je zajedno s kolegama i Upravom nastaviti rad na privlačenju, razvoju i zadržavanju najkvalitetnijih zaposlenika te uvođenju najboljih HR praksi kako bi, u izmijenjenim okolnostima na tržištu rada kojima svjedočimo, GRAWE Hrvatska bio poslodavac izbora. Veselim se izazovima koji su pred nama!“, komentirala je svoju odluku o dolasku u GRAWE Ines Vranješ Radovanović, voditeljica Odjela za ljudske potencijale.

Svoje zvanje diplomirane ekonomistice stekla je Ekonomskom fakultetu u Osijeku, a dodatno se usavršavala na specijaliziranim školama, seminarima i radionicama s područja ljudskih potencijala i odnosa s javnošću.

Pročitajte još:

Poduzeća

Hrvoje Ljubičić novi je CEO Ingemarka te je na toj poziciji naslijedio osnivača tvrtke, Viktora Matića, koji je tvrtku uspješno vodio od 2006. godine.

Novosti

Osiguravajuće društvo GRAWE Hrvatska d.d. odlučilo je svim svojim novim osiguranicima po policama životnog osiguranja pokloniti posebno pokriće za bolničko liječenje bolesti COVID-19.

Novosti

Razvoj kanala agencijske prodaje i banko kanala u regiji Dalmacija od 1. veljače 2019. preuzeo je novi direktor agencijske prodaje za tu regiju, Ljubomir...

DOP

Osiguravajuće društvo GRAWE Hrvatska četvrtu godinu zaredom otvara izazov ''PoKRENI – Pokloni svoje kilometre'' s ciljem prikupljanja 100.000 kilometara koje će GRAWE Hrvatska 'pretvoriti'...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.