Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Novi broj Lider trenda od 25. veljače – Zaborav jezika ljubavi

‘Svake godine u mjesecu ljubavi iznova pokušavamo uhvatiti definiciju toga moćnog osjećaja. Od grčkih filozofa do suvremene ‘self-help’ literature uče nas što ljubav jest, što nije, kako bismo je trebali shvaćati, kako proživljavati. Proučavamo je sociološki, psihološki, filozofski. Možemo je uhvatiti u stihovima, ukoričiti u knjige, sačuvati za vječnost u usmenim predajama, no čini mi se da je jedino ispravno ljubav (iz)mjeriti stvarnošću, onako kako je istinski svakodnevno živimo.’ Tim riječima naša novinarka Gordana Gelenčer uvodi čitatelje u temu kojom otvaramo novi broj Lider trenda, mjesečnika posvećena kulturi življenja – u zaborav jezika ljubavi.

‘Svake godine u mjesecu ljubavi iznova pokušavamo uhvatiti definiciju toga moćnog osjećaja. Od grčkih filozofa do suvremene 'self-help' literature uče nas što ljubav jest, što nije, kako bismo je trebali shvaćati, kako proživljavati. Proučavamo je sociološki, psihološki, filozofski. Možemo je uhvatiti u stihovima, ukoričiti u knjige, sačuvati za vječnost u usmenim predajama, no čini mi se da je jedino ispravno ljubav (iz)mjeriti stvarnošću, onako kako je istinski svakodnevno živimo.’ Tim riječima naša novinarka Gordana Gelenčer uvodi čitatelje u temu kojom otvaramo novi broj Lider trenda, mjesečnika posvećena kulturi življenja - u zaborav jezika ljubavi.

Osim što se u veljači govori i razmišlja o odnosima među ljubavnicima, pozornost publike privlači kultna dodjela nagrade Oscar za najbolja filmska ostvarenja među kojima se ističe mlada Natalie Portman, koja je utjelovila lik balerine. Balerine su hit, projekcije Boljšoj teatra u domaćim kinima obaraju rekorde, a o tome kako zaista žive balerine, ispričala nam je Irina Čaban, primabalerina splitskog HNK.

Što je molekularna kuhinja?

Naš gastrostručnjak Ivo Kozarčanin donosi lijepu priču o novom fenomenu u kulinarstvu – molekularnoj kuhinji, a Liderova urednica Manuela Tašler reportažu iz drevnog Kyota, japanskoga grada s nekoliko tisuća hramova, stotinu tisuća studenata i samo 70 gejša, koje stoljećima izazivaju pozornost.

Ljubitelji mode doznat će što se nosi ovog proljeća, otkriti razliku između talijanske i francuske visoke mode te pročitati intervju s Krunoslavom Paunom, koji vješto kroji kožnate dodatke poput torbi i pojasa. Uza spomenuto modna urednica Jelena Gotovac razgovarala je s ekipom iz klape Libar koja na domaću glazbenu scenu donosi jedinstvenu fuziju suvremene glazbe i klapskog pjevanja.

Naravno, to je samo dio sadržaja koji donosimo u novom broju Lider trenda. Ne zaboravite, novi broj na kioske stiže u petak 11. veljače.

Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

No, koje su to konkretno vještine koje sačinjavaju kvalitetnog lidera? 

Upravljanje biznisom

Danas, u doba sve češćih promjena, ključno je poznavati različite vještine kako biste od različitih ljudi dobili ono najbolje, ista situacija je i sa...

Edukacija

O vrućoj jeseni svakako će biti govora i na tradicionalnom Liderovom skupu Dan velikih planova, koji će se 21. rujna održati u Velikoj kongresnoj...

Ljudski resursi

Snažan vođa je vizionar koji ohrabruje druge, potiče ih da sami preuzimaju odgovornost i budu kreativni.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.