Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Novi ciklus emisija o najuspješnijim hrvatskim poduzetnicima

Novi ciklus emisija Poduzetnički mindset počinje se prikazivati u petak 6. svibnja 2022. godine.

Novi ciklus emisija Poduzetnički mindset počinje se prikazivati u petak 6. svibnja 2022. godine. Emisiju će voditi Saša Cvetojević, a gosti će mu biti najuspješniji hrvatski poduzetnici.

Poduzetnici će kroz razgovor razotkrivati nepoznate detalje sa svojega poduzetnička puta, osvrtat će se na najljepše, ali i na najteže trenutke u poslu, analizirat će aktualno poslovanje svojih tvrtki te otkrivati planove za budućnost.

S gostima naših emisija u proteklim sezonama zacrtali smo smjer kojim želimo ići i dalje. U emisijama želimo čuti ono što nije napisano u ušminkanim objavama za medije njihovih tvrtki. Želimo čuti koliko je znoja, krvi i suza ugrađeno u njihov uspjeh, omogućiti da poduzetnici početnici iz njihovih priča crpe snagu za borbu s aktualnim izazovima, te nadahnuti one koji razmišljaju o poduzetništvu, da naprave taj korak kojim će utjecati ne samo na svoj život, nego i na živote svojih budućih djelatnika, lokalne zajednice, a možda i šire. Hrvatska već ima niz tvrtki koje su osvojile čak i prekooceanska tržišta, a sada s velikom pozornošću pratimo tko će postati novi hrvatski jednorog, tvrtka vrijedna više od milijardu dolara. Zanimljiva je činjenica da nekoliko hrvatskih tvrtki stremi tom prestižnom statusu“, kazao je serijski poduzetnik Saša Cvetojević.

Urednica emisije Poduzetnički mindset Dunja Trojan dodaje kako će uz razgovore s najuspješnijim hrvatskim poduzetnicima emisija donositi reportaže Mali velikani kojima će se predstavljati najbolja hrvatska mikro i mala poduzeća. Psiholog Matej Sakoman vodit će rubriku Mindset uspjeha, a mentor poduzetnika i menadžera Fran Mikuličić rubriku Leadership Playbook.

Emisija Poduzetnički mindset medijske platforme Poduzetnik premijerno će se prikazivati svakog drugog petka u 10 sati na portalu Novac.hr Jutarnjeg lista. Nakon toga bit će dostupna za pregled na YouTube kanalu Poduzetnika.


Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.