Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Financije

Novi hrvatski numizmatički euro proizvod na tržištu

U Hrvatskoj kovnici novca i u 2024. godini nastavlja se proizvodnja optjecajnih kovanica za opskrbu građana i tvrtki „novom“ hrvatskom valutom.

U Hrvatskoj kovnici novca i u 2024. godini nastavlja se proizvodnja optjecajnih kovanica za opskrbu građana i tvrtki „novom“ hrvatskom valutom. No, osim optjecajnih, u suradnji s Hrvatskom narodnom bankom, u pripremi su i nova atraktivna izdanja numizmatičkih eurokovanica.

Kovnice i/ili središnje banke država euro područja, pa tako i Hrvatska kovnica novca, redovno izdaju euro setove, omiljen proizvod mnogih kolekcionara diljem svijeta. Prošlogodišnji Euro set Dubrovnik 2023 izazvao je velik interes, kako na domaćem, tako i na stranom tržištu. Naime, Hrvatska kovnica novca 2023. godine po prvi je puta izlagala svoje proizvode na svjetskom sajmu novca u Berlinu. Hrvatske euro kovanice, a posebno euro setovi, izazvali su veliko zanimanje te su bili jedan od najtraženijih proizvoda.

Hrvatska kovnica novca na Svjetskom sajmu novca u Berlinu 2023. godine
Foto: HKN

Ove godine Hrvatska kovnica novca predstavit će novi službeni komplet optjecajnoga kovanog novca eura i euro centi, Euro set Pula 2024 u kvaliteti otkova kovnički sjaj.

Euro set Pula 2024. u kvaliteti otkova kovnički sjaj
Foto: Branimir Kralj

Euro set 2024 predstavlja najveći grad istarskog poluotoka, smješten na njegovom južnom kraju, Pulu. Grad Pula poznat je po mnogobrojnim antičkim rimskim građevinama od kojih je najpoznatija Pulska Arena, jedan od najočuvanijih rimskih amfiteatara.
Euro set Pula 2024 dostupan za kupovinu putem web trgovine te distributera u inozemstvu od 15. veljače.

Euro set Pula 2024. u kvaliteti otkova kovnički sjaj
Foto: Branimir Kralj

Pozivamo sve zaljubljenike u kovanice da nas posjete i ove godine na najvećem svjetskom sajmu kovanica, World Money Fair, koji će se održati od 02. do 04. veljače u Kongresnom centru hotela Estrel u Berlinu.


Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.