Novi iPhone u prodaju bi mogao 5. rujna! Apple i AT&T ubrzano educiraju zaposlenike

Novi iPhone u prodaju bi mogao 5. rujna! Apple i AT&T ubrzano educiraju zaposlenike

Prema izvorima američkih medija iPhone 5 u prodaji će se naći 5. rujna, kada će ga ponuditi operateri u SAD-u. U listopadu će pokucati na vrata ostalih većih tržišta, a u Hrvatskoj mu se nadamo koncem prosinca.

Tehnološki blogeri, pozivajući se na svoje izvore ističu kako telekom AT&T već radi na edukaciji zaposlenika i ostalim finesama kako bi sve bilo spremno za pojavu iPhonea 5 na prodajnim mjestima. Također, spominje se kako je i Apple u potrazi za dodatnom radnom snagom koja bi na njegovim prodajnim mjestima trebala amortizirati ogromne redove, koje već tradicionalno stvaraju novi Appleovi proizvodi.

Podsjetimo, ovo je prvi iPhone koji će izaći u rujnu, čime je prekinuta tradicija kompanije da nove smartphone uređaje javnosti predstavlja u lipnju. Rujan je inače do sada u Appleu bio mjesec rezerviran za nove iPode.

Dio nagađanja tehnološkog svijeta redovito se pokaže istinitima, no uvijek se zalome određena iznenađenja. Još uvijek nije poznato hoće li Apple plasirati nadograđeni postojeći iPhone 4, sasvim novi iPhone 5, ili pak dvije verzije, jeftiniji 4S i potpuno novu skupocjenu ‘peticu’. Apple bi mogao ponuditi nešto novo, neočekivano, a ono što od novog iPhonea svi očekuju jest A5 procesor, kakav se do sada koristio u iPadu, bolja kamera i eventualno sustav mobilnog plaćanja.

Apple predstavlja dva nova uređaja – skupocjeni iPhone 5 i jeftiniji iPhone 4S

Apple iOS 5 – pogledajte kako izgleda operativni sustav za iPhone 5! [Galerija]

Podijeli

Odgovori

Top