Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Novi iPhone u prodaju bi mogao 5. rujna! Apple i AT&T ubrzano educiraju zaposlenike

Gotovo je sigurno da će Apple novu verziju iPhonea predstaviti u kolovozu ove godine. O tome kako će izgledati, koliko će koštati i koliko će novih iPhonea uopće izaći na tržište špekulira se praktički od kada je plasirana ‘četvorka’, a sada se u američkim medijima končano pojavio i točan datum kada bi nova Appleova perjanica mogla u ruke kupaca.

Gotovo je sigurno da će Apple novu verziju iPhonea predstaviti u kolovozu ove godine. O tome kako će izgledati, koliko će koštati i koliko će novih iPhonea uopće izaći na tržište špekulira se praktički od kada je plasirana 'četvorka', a sada se u američkim medijima končano pojavio i točan datum kada bi nova Appleova perjanica mogla u ruke kupaca.

Prema izvorima američkih medija iPhone 5 u prodaji će se naći 5. rujna, kada će ga ponuditi operateri u SAD-u. U listopadu će pokucati na vrata ostalih većih tržišta, a u Hrvatskoj mu se nadamo koncem prosinca.

Tehnološki blogeri, pozivajući se na svoje izvore ističu kako telekom AT&T već radi na edukaciji zaposlenika i ostalim finesama kako bi sve bilo spremno za pojavu iPhonea 5 na prodajnim mjestima. Također, spominje se kako je i Apple u potrazi za dodatnom radnom snagom koja bi na njegovim prodajnim mjestima trebala amortizirati ogromne redove, koje već tradicionalno stvaraju novi Appleovi proizvodi.

Podsjetimo, ovo je prvi iPhone koji će izaći u rujnu, čime je prekinuta tradicija kompanije da nove smartphone uređaje javnosti predstavlja u lipnju. Rujan je inače do sada u Appleu bio mjesec rezerviran za nove iPode.

Dio nagađanja tehnološkog svijeta redovito se pokaže istinitima, no uvijek se zalome određena iznenađenja. Još uvijek nije poznato hoće li Apple plasirati nadograđeni postojeći iPhone 4, sasvim novi iPhone 5, ili pak dvije verzije, jeftiniji 4S i potpuno novu skupocjenu ‘peticu’. Apple bi mogao ponuditi nešto novo, neočekivano, a ono što od novog iPhonea svi očekuju jest A5 procesor, kakav se do sada koristio u iPadu, bolja kamera i eventualno sustav mobilnog plaćanja.

Apple predstavlja dva nova uređaja – skupocjeni iPhone 5 i jeftiniji iPhone 4S

Apple iOS 5 – pogledajte kako izgleda operativni sustav za iPhone 5! [Galerija]

Napisao

Preporučujemo

Poduzeća

Nord ima novu outlet prodavaonicu u Zagrebu, adresa je Zagrebačka cesta 217, a kupce čeka roba snižena i do 70 posto.

Turizam

U godinu dana, koliko je prošlo otkad je otvorio svoja vrata; Glamping Village Terma Tuhelj postao je prepoznatljiv među ljubiteljima luksuznog odmora, ali i...

Edukacija

Prvi put u Hrvatskoj, od 18. do 19. rujna ove godine, u Zagrebu će se održati potpuno besplatni dvodnevni zdravstveno komunikacijski summit.

Lifestyle

Osjećate konstantan umor, iscrpljenost bez obzira na količinu sna, bezvoljni ste i teže se nosite s radnim zadacima koje ste prije obavljali “kao od...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.