Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Obrtnička komora Zagreb promovirala majstorice i majstore

Obrtnička komora Zagreb danas je u povodu svoga dana i obilježavanja 20. godišnjice rada, svečano uručila diplome obrtnicima koji su položili majstorski ispit.

Obrtnička komora Zagreb danas je u povodu svoga dana i obilježavanja 20. godišnjice rada, svečano uručila diplome obrtnicima koji su položili majstorski ispit.

Diplomu je dobilo 148 kandidata koji su promovirani u majstore automehaničare, frizere, pekare, bravare, električare, klesare, limare i u druga obrtnička zanimanja.

U povodu Dana Obrtničke komore Zagreb dodijeljene su nagrade i priznanja zaslužnim obrtnicima za razvoj obrtništva. Najviše priznanje, zlatnu statuu, dobili su obrtnici Ivan Mandić, Stjepan Valjak i Silvije Štefančić.

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras, koji je sudjelovao na svečanosti, rekao je da je Zagreb obrtnički grad s višestoljetnom tradicijom koju treba njegovati. Najavio je da će država financijski pomoći gradnju centra obrtništva na Kajzerici. Taj bi se centar, po njegovim riječima, mogao nadopunjavati s centrom za poduzetničko učenje čija je gradnja predviđena u istom novozagrebačkom kvartu.

Predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec Marasu je poručio kako očekuje pomoć njegova ministarstva u nastojanju za ukidanjem PDV-a na fakturu.

Obrtnička komora Zagreb okuplja 18 tisuća obrtnika s područja Grada Zagreba i Zagrebačke županije. Najveća je područna obrtnička komora u Hrvatskoj koja u 15 udruženja okuplja četvrtinu svih hrvatskih obrtnika.

Napisao

Pročitajte još:

Novosti

U intervju koji slijedi u nastavku, otkrio nam je savjete za uspješan osobni brending, što ga je inspiriralo u uređenju interijera novog salona i...

Edukacija

Klub Alpbach Hrvatska je raspisao natječaj za dodjelu stipendija za prestižni Europski Forum Alpbach.

Komentari

Bliži se kraj nastavne godine, a time i donošenje važne odluke za tisuće osmaša diljem Hrvatske – koju srednju upisati. Tim povodom razgovarali smo...

Financije

Mjere koje će u značajnoj mjeri olakšati poslovanje subjekata u glazbenoj industriji, stupaju na snagu od 1. travnja.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.