Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Obrtnička komora Zagreb promovirala majstorice i majstore

Obrtnička komora Zagreb danas je u povodu svoga dana i obilježavanja 20. godišnjice rada, svečano uručila diplome obrtnicima koji su položili majstorski ispit.

Obrtnička komora Zagreb danas je u povodu svoga dana i obilježavanja 20. godišnjice rada, svečano uručila diplome obrtnicima koji su položili majstorski ispit.

Diplomu je dobilo 148 kandidata koji su promovirani u majstore automehaničare, frizere, pekare, bravare, električare, klesare, limare i u druga obrtnička zanimanja.

U povodu Dana Obrtničke komore Zagreb dodijeljene su nagrade i priznanja zaslužnim obrtnicima za razvoj obrtništva. Najviše priznanje, zlatnu statuu, dobili su obrtnici Ivan Mandić, Stjepan Valjak i Silvije Štefančić.

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras, koji je sudjelovao na svečanosti, rekao je da je Zagreb obrtnički grad s višestoljetnom tradicijom koju treba njegovati. Najavio je da će država financijski pomoći gradnju centra obrtništva na Kajzerici. Taj bi se centar, po njegovim riječima, mogao nadopunjavati s centrom za poduzetničko učenje čija je gradnja predviđena u istom novozagrebačkom kvartu.

Predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec Marasu je poručio kako očekuje pomoć njegova ministarstva u nastojanju za ukidanjem PDV-a na fakturu.

Obrtnička komora Zagreb okuplja 18 tisuća obrtnika s područja Grada Zagreba i Zagrebačke županije. Najveća je područna obrtnička komora u Hrvatskoj koja u 15 udruženja okuplja četvrtinu svih hrvatskih obrtnika.


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Lifestyle

Poradite na koncentraciji jer samim time ćete bolje raditi i osjećat ćete se zadovoljniji zbog rezultata. Evo nekoliko savjeta za bolju koncentraciju!

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.