Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

Održan Superbrands event – kruna uspješne poslovne godine

Nakon uspješno odrađene poslovne godine, Superbrands Hrvatska zaokružio je godinu Superbrands eventom – predstavljanjem redizajniranog izdanja Superbrands knjige s naslovnicom hrvatske nošnje ansambla LADO, dodjelom priznanja te stipendiranjem školovanja studentice iz SOS dječjeg sela Hrvatska, Mateje Solomun.

Mateja Solomun je za svoj odličan uspjeh tijekom školovanja nagrađena stipendijom na Edward Bernays visokoj poslovnoj školi za komunikacijski menadžment koja joj je uručena na samom događanju.

Dinamična poslovna godina rezultirala je i uvođenjem noviteta u Superbrands projekt. Okupljanje nezavisnog Stručnog vijeća Superbrands 2015, koje je ocijenilo 670 brendova i po prvi puta u Hrvatskoj, ove smo godine uveli istraživanje tržišta, uz angažman istraživačke agencije Hendal, kao temelj ocjenjivanja Superbrandova od strane potrošača. Također, u ožujku ove godine pokrenuli smo stručni magazin o kulturi brendiranja – Brend kultura za sve one koje zanima struka, priče o brandovima i njihovim dostignućima, praktični savjeti i ideje. Uz to, kako bismo upotpunili priču o brendiranju, stvorili smo stručnjaka za brendiranje – superheroja Superbran(d)ka s kojim želimo poticati aktivnu komunikaciju sa našim potrošačima. Superbran(d)ko, junak iz susjedstva, približit će se osobno našim potrošačima kako bi se Superbrands oznaka počela percipirati osobnije nego do sad.

Nakon što smo odradili dinamičnu, uspješnu poslovnu godinu, uveli novosti u poslovanje i pristali na nove izazove, ovu poslovnu godinu završili smo brand biblijom – Superbrands knjigom koja predstavlja krunu projekta te u sebi sadrži iznimne priče o stvaranju brendova i njihovom oblikovanju u percepciji potrošača i tržišta sve do danas. Ti brendovi su: Antena Zagreb, Arena Centar, CineStar, City Center one, CRVENI NOSOVI, Di Caprio by Varteks, Dietpharm, Edward Bernays, Meggle, Mustela, Poslovni dnevnik, Pulski filmski festival, Večernji list, Žena.hr i LADO čiju smo nošnju stavili na naslovnicu knjige.

Superbrandovi su brandovi koji se doista ističu među sebi sličnim proizvodima ili uslugama u sve većoj ponudi na tržištu i postoji razlog zbog kojeg će kupac odabrati upravo njih. Superbrandovi su godinama pažljivo gradili osobnost i jedinstvenost svoje robne marke i upravo je to ono što ih čini prepoznatljivima i ističe u odnosu na konkurenciju na danas pretrpanom tržištu.” – izjavila je Vesna Sekalec, direktorica Superbrands projekta za Hrvatsku i Sloveniju.

„Moćan brend nije onaj koji ima samo dobre financijske rezultate, nego onaj koji ima visoku emocionalnu vrijednost kod potrošača. On postaje snažan, pozitivan brend, s dugoročnom lojalnošću prema potrošačima, visokoj kvaliteti i svjesnosti o imenu brenda. Tržištu su potrebni takvi jaki brendovi.” – izjavio izjavio je Zoran Sazdovski, direktor Superbrands Adriatica.

Superbrands organizacija u svojih je 20 godina postojanja izgradila snažan autoritet u brendiranju čiji se temelji postavljaju i na hrvatskom tržištu. Zagrebačka agencija Dhar Media media i njezina sestrinska tvrtka Ideja vlasnici su službene licence za Superbrands Hrvatsku i Sloveniju.

Iza nas je godina dana postizanja svijesti o neovisnom autoritetu za brending koji u Hrvatskoj djeluje, ne biste vjerovali, cijelo desetljeće. Iduće godine slavimo tu obljetnicu i u nju ćemo krenuti “skokom u dalj” i lansirati se još bliže struci, potvrditi njihovo povjerenje; priče o iznimnim brendovima i njihovim dostignućima komunicirati kroz sve naše kanale, a posebno kroz stručni magazin Brend Kulturu kako bismo potvrdili status koji ima Superbrands organizacija kao neovisni autoritet za brending.” – istaknula je Lea Brezar, direktorica Dhar medie.

Preporučujemo

Računovodstvo i financije

Završni račun je neizostavna stavka koju svaki poslodavac mora imati. Iz njega se vidi koliko je uspješno ili neuspješno poslovala određena tvrtka u navedenoj...

Poduzeća

U Vodotehnici sada možete odabrati artikle snižene od 25% pa sve do 70% bez obzira na način plaćanja.

Financije

Od ulaska Hrvatske u EU, investicijsko je zlato u potpunosti oslobođeno svih poreza, tako da se pri kupnji ne plaća PDV, ali ni pri...

Komentari

Slavonija je jedinstvena destinacija, svima nama u regionalnim turističkim zajednicama jasno je da pojedinačno ne možemo postići puno, stoga je zajednički nastup jedini logičan...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.