Izdvojeno

Osuđenik na smrt dobio drugu šansu zahvaljujući Twitteru

Porotnik u Arkansasu odbio je prestati služiti se Twitterom za vrijeme suđenja, te je na taj način, osuđeniku na smrt dao još jednu šansu.

Porotnik u Arkansasu odbio je prestati služiti se Twitterom za vrijeme suđenja, te je na taj način, osuđeniku na smrt dao još jednu šansu.

Suđenje na kojem se razmatrala smrtna kazna Ericksona Dimasa-Martineza, odbačena je jer je porotnik Randy Franco tijekom suđenja vijesti  iz sudnice objavljivao na Twitteru. Porotnicima je zabranjeno iznošenje informacija sa suđenja u javnost, ali čak i bez Twittera, postoji šansa kako bi osuđenik dobio još jednu šansu, jer dok je jedan porotnik “tvitao” drugi je zadrijemao.

Martinez je na smrtnu kaznu osuđen zbog ubojstva i pljačke, a ovo bi suđenje moglo dovesti do još restriktivnijih mjera oko upotrebe mobilnih telefona u sudnicama. Prije dvije godine, jedna je građevinska tvrtka pokušala izvući 12,6 milijuna dolara nakon što je primjetila pristrane objave na Twitter profilu jednog od porotnika.

Click to comment

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version