Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Ovako izgleda novi dom Twittera [FOTO]

I dok izvana izgleda kao klasična art deco zgrada, iznutra ima sve uvjete za uzgajanje kreativnih zaposlenika Y generacije – sobu za jogu, igranje arkadnih igara i stolnog tenisa, otvoreni vrt na krovu, kafiće i jako mnogo prostora za druženje.

I dok izvana izgleda kao klasična art deco zgrada, iznutra ima sve uvjete za uzgajanje kreativnih zaposlenika Y generacije - sobu za jogu, igranje arkadnih igara i stolnog tenisa, otvoreni vrt na krovu, kafiće i jako mnogo prostora za druženje.

Twitterova ptičica ima novi kavez i iako nije zlatni, prilično je luksuzan. Objavljene su slike novog sjedišta kompanije na adresi 1355 Market Street u San Franciscu, javlja Netokracija.

I dok izvana izgleda kao klasična art deco zgrada, iznutra ima sve uvjete za uzgajanje kreativnih zaposlenika Y generacije – sobu za jogu, igranje arkadnih igara i stolnog tenisa, otvoreni vrt na krovu,  kafiće i jako mnogo prostora za druženje.

Dodatna je zanimljivost ta što zgrada nije smještena u nekom elitnom susjedstvu, već upravo suprotno. Gradski oci se nadaju da će  Twitteraši doprinijeti revitalizaciji kvarta, jačanju njegove ekonomije i sigurnosti od kriminaliteta.

Zajedno već rade na poboljšanju javnog prometa, stvaranju novih biciklističkih staza i otvaranju nove policijske postaje u neposrednoj blizini. Zauzvrat je Twitter dobio poreznu olakšicu ili dvije. Zvuči kao model javno-privatnog partnerstva koji neki drugi uporno pokušavaju složiti ali im ide otprilike kao pećinskim ljudima cijepanje atoma.


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.