Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Ovako izgleda novi dom Twittera [FOTO]

I dok izvana izgleda kao klasična art deco zgrada, iznutra ima sve uvjete za uzgajanje kreativnih zaposlenika Y generacije – sobu za jogu, igranje arkadnih igara i stolnog tenisa, otvoreni vrt na krovu, kafiće i jako mnogo prostora za druženje.

I dok izvana izgleda kao klasična art deco zgrada, iznutra ima sve uvjete za uzgajanje kreativnih zaposlenika Y generacije - sobu za jogu, igranje arkadnih igara i stolnog tenisa, otvoreni vrt na krovu, kafiće i jako mnogo prostora za druženje.

Twitterova ptičica ima novi kavez i iako nije zlatni, prilično je luksuzan. Objavljene su slike novog sjedišta kompanije na adresi 1355 Market Street u San Franciscu, javlja Netokracija.

I dok izvana izgleda kao klasična art deco zgrada, iznutra ima sve uvjete za uzgajanje kreativnih zaposlenika Y generacije – sobu za jogu, igranje arkadnih igara i stolnog tenisa, otvoreni vrt na krovu,  kafiće i jako mnogo prostora za druženje.

Dodatna je zanimljivost ta što zgrada nije smještena u nekom elitnom susjedstvu, već upravo suprotno. Gradski oci se nadaju da će  Twitteraši doprinijeti revitalizaciji kvarta, jačanju njegove ekonomije i sigurnosti od kriminaliteta.

Zajedno već rade na poboljšanju javnog prometa, stvaranju novih biciklističkih staza i otvaranju nove policijske postaje u neposrednoj blizini. Zauzvrat je Twitter dobio poreznu olakšicu ili dvije. Zvuči kao model javno-privatnog partnerstva koji neki drugi uporno pokušavaju složiti ali im ide otprilike kao pećinskim ljudima cijepanje atoma.


Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.