Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Ove godine Euro se gleda samo na XXL zaslonima

Svi nogometni entuzijasti koji su u potrazi za idealnim televizorom razveselit će nova pogodnost koju donosi Philips TV.

Pandemija je prethodnu godinu u potpunosti „poremetila“ na području društvenih i sportskih događanja, osobito kada je u pitanju najvažnija sporedna stvar na svijetu – nogomet. Ljubitelji nogometa naišli su na razočarenje kada je Euro 2020 odgođen i prebačen početak ljeta 2021. A sada kada nam se napokon približava dugo očekivani Euro vrijeme je za pripreme!  

Vrlo je vjerojatno da će broj gledatelja na utakmicama biti ograničen, ali zašto ne biste u svojem domu osigurali odlično iskustvo gledanja i euforiju kao s tribina? Sve što vam je potrebno je kvalitetan i veliki televizor, odličan zvuk, dobra ekipa i nogometni maraton može početi.

Svi nogometni entuzijasti koji su u potrazi za idealnim televizorom razveselit će nova pogodnost koju donosi Philips TV.  Od 15. svibnja do 15. srpnja ove godine svaki kupac Philips XXL televizora dijagonale 55’’ i veće može se samostalno registrirati i dobiti, uz postojeće 2, još 3 godine dodatne sigurnosti! Upute za registraciju nalaze se na Philips.hr službenoj stranici.

Veće dijagonale za bolje iskustvo gledanja utakmica

Philips TV nastoji ojačati svoju prednost u izvedbi slike i zaslona usredotočujući se na XXL (izuzetno velike) veličine zaslona u prvoj polovici 2021. godine. Ovi TV uređaji ističu se zbog vodećih paketa vrhunskih performansi slike i zvuka koje prati kvalitetan europski dizajn. Reprodukcija i spektar boja su impresivni, a kada se to spoji s izuzetno velikim ekranom rezultat je vrlo realistična slika i potpuno iskustvo gledanja.

Ambilight tehnologija vodi vas na teren

Philips televizori omogućuju nezaboravno iskustvo gledanja zahvaljujući Ambilight tehnologiji. Ambilight tehnologija sastoji se od inteligentnih LED dioda koje se nalaze iza rubova zaslona i emitiraju boje sa zaslona na zid u stvarnom vremenu. Atmosfera i ugođaj postižu se uz dinamične svjetlosne efekte, a nakon jednog isprobavanja bit će nezamislivo gledanje televizije, osobito utakmica, bez ove tehnologije. Na ovaj način dnevni boravak svakog ljubitelja nogometa zaista može postati svojevrsni stadion pomoću kojega je lako zaboraviti gdje se u tom trenutku nalazite.

Smart TV donosi više od nogometa

Impresivno iskustvo gledanja ne mora biti ograničeno samo na nogometne utakmice. Philips televizori uz Smart TV tehnologiju omogućuju jednostavan pristup uslugama kao što su Netflix, YouTube i Disney+. Uz Smart TV moguće je pronaći razne filmove i igre u kojima će uživati svaki član kućanstva.  A vrhunska kvaliteta slike i genijalna Philips Ambilight tehnologija nisu ni u ovom slučaju izostavljene. Osim toga, Philips Smart TV može prikazati sadržaj izrađen u bilo kojem HDR formatu i pametno povećati rezoluciju snimki slabije kvalitete za uvijek sjajne rezultate.

Vrhunske performanse i kvalitetna tehnologija uz mogućnost dodatne sigurnosti mogu biti odlična kombinacija za sve osobe kojima je došao trenutak za unaprjeđenje doma s novom tehnologijom. Pripremite se za Euro i pronađite više informacija o dodatnoj sigurnosti na Philips službenoj stranici.


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Lifestyle

Što su o inspiraciji rekli pisci, pjesnici, skadatelji...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.