Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Ovo ljeto želim biti Robinzon!

U novije vrijeme razvilo se pravo tržište ljetnih kampova za djecu, a program se proširio. Osim učenja stranih jezika djeca se bave raznim sportovima i umjetničkim sadržajima; plesom, glazbom, glumom, likovnom umjetnošću…, a novost je program ‘robinzonsko ljetovanje’.

U novije vrijeme razvilo se pravo tržište ljetnih kampova za djecu, a program se proširio. Osim učenja stranih jezika djeca se bave raznim sportovima i umjetničkim sadržajima; plesom, glazbom, glumom, likovnom umjetnošću…, a novost je program 'robinzonsko ljetovanje'.

Donedavno je skupno ljetovanje djece povezivano isključivo s tečajevima stranih jezika u ljetnim školama na moru ili socijalnim programima zbrinjavanja djece lošijeg imovinskog stanja.

No, u novije vrijeme razvilo se pravo tržište ljetnih kampova za djecu, a program se proširio. Osim učenja stranih jezika djeca se bave raznim sportovima i umjetničkim sadržajima; plesom, glazbom, glumom, likovnom umjetnošću…, a novost je program ‘robinzonsko ljetovanje’.

Zbog socijalizacije je dobro da djeca samostalno ljetuju, ali prije odluke poslati ili ne dijete u ljetni kamp, roditelj mora procijeniti koliko je ono spremno za takvo što. U novom broju ljetnog Lider trenda doznajte što koji kampovi nude, koji su preduvjeti da dijete pošaljete u ljetni kamp te što o tome misle psiholozi.

Sve kupce Lider trenda očekuje i dar – Hippy Garden torba za plažu te idealnu Vichy zaštitu od sunca – Capital Soleil baršunastu kremu za ljepši izgled kože SPF50+ (3ml) ili Capital Soleil nježno dječje mlijeko SPF50+ (3ml), a koje vas još uzbudljive teme čekaju u vrućem ljetnom izdanju lifestyle magazina pročitajte OVDJE


Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.