Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Ovo ljeto želim biti Robinzon!

U novije vrijeme razvilo se pravo tržište ljetnih kampova za djecu, a program se proširio. Osim učenja stranih jezika djeca se bave raznim sportovima i umjetničkim sadržajima; plesom, glazbom, glumom, likovnom umjetnošću…, a novost je program ‘robinzonsko ljetovanje’.

U novije vrijeme razvilo se pravo tržište ljetnih kampova za djecu, a program se proširio. Osim učenja stranih jezika djeca se bave raznim sportovima i umjetničkim sadržajima; plesom, glazbom, glumom, likovnom umjetnošću…, a novost je program 'robinzonsko ljetovanje'.

Donedavno je skupno ljetovanje djece povezivano isključivo s tečajevima stranih jezika u ljetnim školama na moru ili socijalnim programima zbrinjavanja djece lošijeg imovinskog stanja.

No, u novije vrijeme razvilo se pravo tržište ljetnih kampova za djecu, a program se proširio. Osim učenja stranih jezika djeca se bave raznim sportovima i umjetničkim sadržajima; plesom, glazbom, glumom, likovnom umjetnošću…, a novost je program ‘robinzonsko ljetovanje’.

Zbog socijalizacije je dobro da djeca samostalno ljetuju, ali prije odluke poslati ili ne dijete u ljetni kamp, roditelj mora procijeniti koliko je ono spremno za takvo što. U novom broju ljetnog Lider trenda doznajte što koji kampovi nude, koji su preduvjeti da dijete pošaljete u ljetni kamp te što o tome misle psiholozi.

Sve kupce Lider trenda očekuje i dar – Hippy Garden torba za plažu te idealnu Vichy zaštitu od sunca – Capital Soleil baršunastu kremu za ljepši izgled kože SPF50+ (3ml) ili Capital Soleil nježno dječje mlijeko SPF50+ (3ml), a koje vas još uzbudljive teme čekaju u vrućem ljetnom izdanju lifestyle magazina pročitajte OVDJE

Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

No, koje su to konkretno vještine koje sačinjavaju kvalitetnog lidera? 

Upravljanje biznisom

Danas, u doba sve češćih promjena, ključno je poznavati različite vještine kako biste od različitih ljudi dobili ono najbolje, ista situacija je i sa...

Edukacija

O vrućoj jeseni svakako će biti govora i na tradicionalnom Liderovom skupu Dan velikih planova, koji će se 21. rujna održati u Velikoj kongresnoj...

Ljudski resursi

Snažan vođa je vizionar koji ohrabruje druge, potiče ih da sami preuzimaju odgovornost i budu kreativni.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.