Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

DOP

P&G i METRO ukazuju na globalni problem nedostatka pitke vode

Povodom Svjetskog dana voda, METRO je u srijedu 22. ožujka pokrenuo “Inicijativu za vodu”koja će se provoditi u 28 zemalja METRO Grupe, među kojima je i Hrvatska. Kako bi djeci diljem svijeta osigurao pitku vodu,METRO je ostvario partnerstvo sP&G-om kroz program “Children‘s Safe Drinking Water” koji P&G provodi od 2004. godine.

U suradnji s američkim Centrima za kontrolu i prevenciju bolesti P&G-ovi su znanstvenici osmislili paketiće sa sredstvom za pročišćavanje vode koji u 30 minuta vodu koja nije prikladna za piće može pretvoriti u savršeno sigurnu vodu. U sklopu “Inicijative za vodu” za svaki odabrani P&G-ov proizvod kupljen u veleprodajnim centrima METRO-a od 23. ožujka do 5. travnja, METRO i P&G peteročlanoj obiteljdonirat će 1 dan pitke vode koji osigurava jedan paketić za pročišćavanje.

S ponosom dijelimo P&G-ovu tehnologiju čišćenja vode kako bismo pomogli promijeniti živote milijuna ljudi diljem svijeta,” rekao je Predsjednik Uprave i Glavni izvršni direktor tvrtke P&G, David Taylor.“Čista voda može poboljšati zdravlje ljudi, pomoći djeci da nastave sa školovanjem i pružiti bolje ekonomske mogućnosti za obitelji. Zahvaljujemo svim kupcima koji kupovinom naših proizvoda pomažu da osiguramo čistu, pitku vodu obiteljima kojima je nasušno potrebna.

10 savjeta za ocuvanje vode

Kao međunarodna veleprodajna kompanija s više od 100.000 zaposlenika i milijunima kupaca, METRO Cash & Carry nosi posebnu odgovornost. Zajedno sa svojim zaposlenicima, kupcima i partnerima, fokusiramo se na rješavanje problema koji su od iznimne važnosti za naše kupce, za nas i za budućnost naše djece,” izjavio je Marc Carena, predsjednik Uprave METRO-a Hrvatska.

P&G je do sada osigurao 11 milijardi litara čiste vode i uložio preko 50 milijuna dolara u osiguravanje dostupnosti čiste pitke vode. “Inicijativa za vodu” koja će se provesti u 28 zemalja u kojima METRO posluje doprinijet će ostvarenju cilja P&G-a da isporuči 15 milijardi litara čiste vode do 2020.

Više o samom programu “Children’s Safe Drinking Water” koji djeluje u 85 zemalja svijeta možete doznati na www.csdw.org.


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.