Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Počinje kontrola i naplata parkiranja u preostalom dijelu MO Sigečica

Podružnica Zagrebparking obavještava građane da će od ponedjeljka 23. lipnja 2014. godine započeti kontrola i naplata parkiranja u preostalom dijelu MO Sigečica.

Podružnica Zagrebparking obavještava građane da će od ponedjeljka 23. lipnja 2014. godine započeti kontrola i naplata parkiranja u preostalom dijelu MO Sigečica.

Dio MO Sigečica odnedavno se već nalazi u sustavu organiziranog parkiranja Grada Zagreba, a od ponedjeljka će kontrola i naplata parkiranja obuhvatiti i sljedeće ulice: Olibska ulica, Rapska ulica, Korčulanska ulica, Paška ulica, Brijunska ulica, Kornatska ulica, Hvarska ulica i Ulica Frana Folnegovića (od Radničke ceste do Slavonske avenije).

Nova javna parkirališta biti će organizirana u II. zonu (žuta), u kojoj se kontrola i naplata parkiranja obavlja radnim danom od 7 do 20 sati, te subotom od 7 do 15 sati.

Korisnici koji zadovoljavaju propisane uvjete, povlaštene parkirališne karte mogu kupiti na blagajnama podružnice Zagrebparking: u Centru za korisnike Zagrebačkog holdinga, Ulica grada Vukovara 41., ili u Šubićevoj ulici 40/III. Cijene parkirališnih karata kao i ostale uvjete parkiranja građani mogu potražiti na internet stranici podružnice www.zagrebparking.hr ili na info telefon 01 4501 770.

Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Novoj, sada peteročlanoj Upravi Holdinga, uz aktualnog predsjednika Uprave Nikolu Vukovića i člana Ante Samodola, pridružit će se Ivan Novaković, Boris Sesar i Matija...

Novosti

Predstavljen je novi Kolektivni ugovor za radnike u trgovačkome društvu Zagrebački holding d.o.o. za naredne 4 godine.

Financije

U 19 hrvatskih gradova sada je građanima i turistima omogućeno brže i povoljnije parkiranje, a jedino što je potrebno učiniti je preuzeti besplatnu PayDo...

Financije

Agencija Standard & Poor’s povećala je dugoročni rejting Zagrebačkog holdinga za jedan stupanj, konkretno sa „B+“ na „BB-„. Razlog tome, kako stoji u izvješću...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.