Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Polugodišnji financijski izvještaji, porezne i druge aktualnosti

Vlada pomaže poduzetnicima izmjenama Općeg poreznog zakona

U srijedu, 29. lipnja, u 9 sati i 30 minuta, u Županijskoj komori Split, TEB poslovno savjetovanje održat će seminar Polugodišnji financijski izvještaji, porezne i druge aktualnosti (proračunski, izvanproračunski korisnici i JLIP(R)S).

Na seminaru će biti govora o računovodstvenim aktualnostima poput polugodišnjih izvještaja i primjerima knjiženja.

Predavači će dati informacije o novom Pravilniku o unutarnjoj reviziji u javnom sektoru.

Razgovarat će se i o aktualnostima u porezu na dohodak, ispravku i dopuni Obrasca JOPPD te o obračunu obveza, neoporezivim i oporezivim primicima osoba na stručnom osposobljavanju za rad, potporama radnicima i o prestanku ugovora o radu i izračunu otpremnine.

Predavačice će biti TEB-ove savjetnice Nikolina Bičanić, Ljubica Đukanović i Jasminka Rakijašić

Za pretplatnike TEB-ova časopisa Financije pravo i porezi (FIP) pogodovna naknada za sudjelovanje na seminaru s uključenim PDV-om iznosi 400 kuna po polazniku (ako je pretplata za 2016. godinu plaćena).

Za sve ostale naknada s uključenim PDV-om iznosi 600 kuna po polazniku. Drugi i svaki sljedeći sudionik iz iste pravne osobe društva plaća naknadu u iznosu od 400 kuna (s PDV-om).

Više informacija i prijavu možete pronaći na poveznicihttp://www.teb.hr/seminari-i-treninzi/polugodisnji-financijski-izvjestaji,-porezne-i-druge-aktualnosti-(proracunski,-izvanproracunski-korisnici-i-jlip(r)s).aspx.


Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.