Ponuda poslova za ‘rođene’ prodavače

Prodaja, prodavač

Prema analizi portala MojPosao do kraja lipanja ove godine objavljeno je više od 2.000 oglasa u kategoriji Prodaja što je 4% više u odnosu na isto razdoblje prošle godine.
Poslodavci su od kandidata očekivali srednju stručnu spremu (64% oglasa), poznavanje stranih jezika (57% oglasa) kao i poznavanje rada na računalu (52% oglasa). Također je dosta bitno bilo radno iskustvo koje je kao uvjet bilo navedeno u 54% oglasa.

Kandidatima se nudio ponajviše ugovor na određeno (53% oglasa). Prema podacima servisa MojaPlaća.hr razina obrazovanja uvelike utječe na plaću u kategoriji Prodaja.
Zaposlenici sa završenom visokom stručnom spremom imaju čak54% višu plaću od svojih kolega sa srednjoškolskim obrazovanjem. Tako zaposlenici sa visokom stručnom spremom u prosjeku imaju 6.038 kuna, dok oni sa srednjom stručnom spremom u prosjeku zarađuju malo manje od 4.000 kuna.

Budući da obrazovanje znači malo više od 2.000 kuna veću plaću, uložite u svoje znanje koje nema ‘rok trajanja’ – ponudu povoljnih tečajeva možete pronaći na EduCentar portalu.
Ovdje možete pronaći aktualnu ponudu poslova u kategoriji Prodaja (Trgovina).

Prije nego izvršite prijavu, ne zaboravite na važnost molbe u kojoj ćete naznačiti sve svoje prednosti i dosadašnja postignuća. Kako napisati molbu za posao u prodaji možete pročitati na sljedećem linku.

Podijeli

Odgovori

Top