Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Financije

Ponuda poslova za ‘rođene’ prodavače

Obrazovanja uvelike utječe na plaću u kategoriji Prodaja

Prodaja, prodavač

Prema analizi portala MojPosao do kraja lipanja ove godine objavljeno je više od 2.000 oglasa u kategoriji Prodaja što je 4% više u odnosu na isto razdoblje prošle godine.
Poslodavci su od kandidata očekivali srednju stručnu spremu (64% oglasa), poznavanje stranih jezika (57% oglasa) kao i poznavanje rada na računalu (52% oglasa). Također je dosta bitno bilo radno iskustvo koje je kao uvjet bilo navedeno u 54% oglasa.

Kandidatima se nudio ponajviše ugovor na određeno (53% oglasa). Prema podacima servisa MojaPlaća.hr razina obrazovanja uvelike utječe na plaću u kategoriji Prodaja.
Zaposlenici sa završenom visokom stručnom spremom imaju čak54% višu plaću od svojih kolega sa srednjoškolskim obrazovanjem. Tako zaposlenici sa visokom stručnom spremom u prosjeku imaju 6.038 kuna, dok oni sa srednjom stručnom spremom u prosjeku zarađuju malo manje od 4.000 kuna.

Budući da obrazovanje znači malo više od 2.000 kuna veću plaću, uložite u svoje znanje koje nema ‘rok trajanja’ – ponudu povoljnih tečajeva možete pronaći na EduCentar portalu.
Ovdje možete pronaći aktualnu ponudu poslova u kategoriji Prodaja (Trgovina).

Prije nego izvršite prijavu, ne zaboravite na važnost molbe u kojoj ćete naznačiti sve svoje prednosti i dosadašnja postignuća. Kako napisati molbu za posao u prodaji možete pročitati na sljedećem linku.


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.