Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Posao.hr donosi novu tjednu ponudu poslova

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan.

posao

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Bluesun Hotels & Resorts zapošljava u Omišu: voditelj recepcije (m/ž), recepcioner/ noćni recepcioner (m/ž), voditelj restorana i bara (m/ž), voditelj domaćinsktva (m/ž), voditelj wellnessa (m/ž), wellness terapeut (m/ž), konobar (m/ž), sobarica/ čistačica (m/ž). Prijave su otvorene do 28.2. Poslodavac osigurava smještaj i topli obrok. Prijavite se na željeni posao putem linka.

Veleposlanstvo SAD-a zapošljava na pozicijama Supply Clerk (m/ž) i Realty Assistant (m/ž). Uvjeti su relevatno radno iskustvo, znanje engleskog jezika i minimalno srednja stručna sprema. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi atraktivna godišnja primanja do 327.124 kuna. Aplicirajte.

Tehnozavod Marušić traži voditelja programskih rješenja (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 15.2. Uvjeti su inženjersko rješavanje kompleksnih programskih rješenja, spremnost i želja za stalnim razvojem znanja i vještina, vozačka dozvola B kategorije te jasno komuniciranje. Radni zadaci obuhvaćau koordinaciju s razvojnim timom developera, koordinaciju s voditeljima projekta, osiguravanje da projekti poštuju zadane specifikacije i slično. Prijavite se.

Strabag d.d. traži pojačanja na pozicijama Deputy Commercial Group Manager (m/ž) te Civil Engineer Cost Estimator (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac očekuje iskustvo, znanje engleskog i njemačkog jezika, snažne komunikacijske vještine i spremnost na česta putovanja. Aplicirajte ovdje.

Kraš d.d. zapošljava u Istri na pozicijama pozicioner (m/ž), prodajni predstavnik (m/ž) u Puli i Rijeci te skladišni radnik/ vozač viličara (m/ž) u Rijeci. Prijavite se najkasnije do 9.2. Poslodavac očekuje minimalno godinu dana radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, srednju stručnu spremu trgovačkog, komercijalnog ili ekonomskog smjera te poznavanje osnova rada u MS Office. Potrebno je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i mogućnost korištenja vlastitog automobila. Aplicirajte.

Falkensteiner traži referenta prodaje apartmana (m/ž) u Petrčanima. Prijave su otvorene do 25.2. Posao obuhvaća kontakt s kupcima i obradu upita kupaca, koordinaciju i provedbu obilaska apartmana te hotelskog naselja, vođenej sastanaka o prodaji apartmana i vođenje lokalnog tima prodaje. Uvjeti su afinitet prema prodaji, radno iskustvo te napredno poznavanje rada na računalu. Traži se i aktivno poznavanje jednog stranog jezika u govoru i pismu, a njemački jezik donosi prednost. Prijavite se ovdje.

Aluflexpack Novi d.o.o. zapošljava referenta grafičke pripreme (m/ž) u Umagu. Prijave su otvorene do 19.2. Uvjeti su srednja ili viša stručna sprema tehničkog ili grafičkog smjera, radno iskustvo najmanje godinu dana te napredno poznavanje talijanskog jezika i / ili njemalkog i engleskog jezika. Očekuje se poznavanje rada u MS Office-u i aktivno korištenje ERP sustava. Prijavite se.

Grawe zapošljava suradnika u odjelu za aktuarske poslove (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 9.2. Uvjeti su visoka stručna sprema ili apsolventska faza studija matematike, godina dana radnog iskustva na sličnim poslovima, interes na područje financija i izvrsnost u korištenju MS Office paketa. Od kandidata se očekuje poznavanje osnova aktuarske i financijske matematike, poznavanje direktive solventnosti 2 i IFRS17 standarda. Prijavite se.

Freight People u potrazi je za pojačanjem na poziciji Operations Manager – Air/Sea Freight Forwarding (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 21.2. Od kanidata se očekuje sposobnost vođenja malog dinamičkog tima, odlično poznavanje engleskog jezika, bogato iskustvo i komunikacijske vještine. Radni zadaci obuhvaćaju vođenje i razvoj tima, podrušku i organizaciju, odgovornost i upravljanje. Prijavite se putem linka.

Metro zapošljava specijalista kontrole kvalitete za svježe proizvode (m/ž). Lokacija rada je Kloštar Ivanić, a prijave se zaprimaju do 11.2. Potrebni su uvjeti viša ili visoka stručna sprema, minimalno dvije godine radnog iskustva u procesima sa svježim proizvodima, poznavanje zakonske regulative vezane uz prehrambene proizvode i sigurnost hrane. Aplicirajte.

Sretno kandidatima!

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla. 

Preporučujemo

Novosti

Svjetsko tržište aplikacija za mobilne uređaje iz godine u godinu rapidno raste. Do 2014. godine predviđa se kako će dosegnuti nevjerojatnih 58 milijardi dolara.

Izdvojeno

Kratice su u poslovnom svijetu postale dio svakodnevne komunikacije, a engleske skraćenice gotovo su u potpunosti zamijenile nekadašenje nazive kojima smo se koristili prije...

Financije

Većini ljudi primamljiva je pomisao da iz svog naslonjača mogu pratiti tržište, ulagati i, naravno, zarađivati.

Izdvojeno

Malo čiji sandučić elektronske pošte ne krije barem jednu odbijenicu poslanu nakon testiranja ili razgovora za posao.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.