Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Posao.hr – posao po vašoj mjeri!

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

PwC zapošljava konzultanta u Odjelu za EU usluge (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 12.4. Potrebna je visoka stručna sprema i dvije godine iskustva u obavljanju poslova u provedbi investicijskih i infrastrukturnih projekata sufinanciranih iz ESI fondova u Republici Hrvatskoj. Traži se odlično poznavanje relevantne regulative na razini EU-a i nacionalnoj razini, odlično poznavanje MS Office programskog paketa te hrvatskog i engleskog jezika u govoru i pismu. Aplicirajte.

Deltron d.o.o. traži voditelja ljudskih potencijala (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 11.4. Posao se sastoji od strateškog upravljanja ljudskim resursima, planiranja zapošljavanja djelatnika i upravljanja selekcijskim procesom zapošljavanja, edukacije i razvoja karijere i slično. Potrebna je visoka stručna sprema psihologije, humanističkog ili društvenog smjera, značajno radno iskustvo u području ljudskih resursa i aktivno korištenje engleskim jezikom u govoru i pismu. Prijavite se.

Metro zapošljava na poziciji International Management Programme Trainee (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 27.4. Potrebna je visoka stručna sprema, trogodišnje radno iskustvo i odlično znanje engleskog jezika. Očekuje se i iskustvo u međunarodnom radnom okruženju i snažan liderski potencijal. Aplicirajte.

PSP zapošljava direktora postrojenja (m/ž) na području sjeverne Hrvatske. Rok prijave je 6.5. Potrebno je odlično znanje njemačkog jezika u govoru i pismu te radno iskustvo od pet godina. Provjerite detalje i prijavite se na linku.

Sedam IT d.o.o. traži nove radne snage: sistem inženjer za nadzor IT infrastruktura i usluga (m/ž), program inženjer specijalist u CRM odjelu (m/ž), presales inženjer za mrežne tehnologije (m/ž), voditelj projekata (m/ž) i voditelj odjela sistemske integracije i kolaboracijskih sustava (m/ž). Poslodavac nudi učenje i razvijanje u timu vrhunskih stručnjaka, edukacije i certificiranje u tehnologijama bliskim području rada, fleksibilno radno vrijeme, poticajna primanja i napredak u skladu s rezultatima rada. Lokacije rada: Zagreb, Osijek, Varaždin, Split. Rok prijave je 19.4. Prijavite se.

Manpower za potrebe klijenta zapošljava na poziciji inženjer elektrotehnike/ voditelj projekta (m/ž). Rad se odvija na području cijele Hrvatske. Rok prijave je 14.4. Posao se sastoji od izrade projektne dokumentacije, izrade dokaznica i obračuna, vođenja projekta izgradnje i ostalo. Uvjeti su viša ili visoka stručna sprema elektrotehnike, vozačka dozvola B kategorije, znanje engleskog jezika u govoru i pismu, poznavanje rada u AutoCad-u i u MS Office paketu. Zainteresirani kandidati, aplicirajte ovdje.

KPMG zapošljava pripravnika/ juniora (m/ž) i konzultanta u poreznom odjelu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja, razrađeni plan profesionalnog rasta i napredovanja, rad na raznovrsnim projektima i stimulativni sustav nagrađivanja. Prijavite se na željeni posao ovdje.

Aluflexpack Novi d.o.o. traži smjenskog poslovođu (m/ž) u Drnišu. Rok prijave je 15.4. Potrebno je više izvršitelja. Traži se srednja ili viša stručna sprema tehničkog, grafičkog ili strojarskog smjera, a poželjno je iskustvo u radu s HACCP i ISO normama. Prijavite se putem linka.

Wienerberger d.o.o. traži referenta unutarnje prodaje (m/ž) u Đakovu i tehničkog savjetnika (m/ž) za Zagreb i Zagrebačku županiju. Rok prijave je 20.4. Poslodavac nudi službeni automobil, mobitel, laptop, tablet, mogućnost rada u okviru međunarodnih projekata te mogućnost daljnjeg osobnog i profesionalnog razvoja u međunarodnom okruženju. Aplicirajte ovdje.

Bubanj-Niskogradnja d.o.o. zapošljava inženjera građevinarstva (m/ž). Mjesto rada je Zagreb i okolica. Potreban je položen stručni ispit, upis u komori i iskustvo od tri godine. Nudi se plaća do 10.000 kuna. Poslodavac nudi automobil i mobitel te plaćanje stana ukoliko osoba nije iz Zagreba. Aplicirajte.

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla.


Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Lifestyle

Poradite na koncentraciji jer samim time ćete bolje raditi i osjećat ćete se zadovoljniji zbog rezultata. Evo nekoliko savjeta za bolju koncentraciju!

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.