Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Posao.hr preporučuje nove poslove

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Nezaposlenost raste

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Variosystems traži zaposlenika u odjelu nabave (m/ž) u Ludbregu. Rok prijave je 3.11. Uvjeti su završeno komercijalno, ekonomsko ili tehničko obrazovanje, profesionalno iskustvo u odjelu nabave i tečno znanje engleskog ili njemačkog u govoru i pismu. Poslodavac nudi rad u novoj međunarodnoj i dinamičnoj elektroničkoj firmi, stručno usavršavanje u Švicarskoj te stimulativnu radnu okolinu. Aplicirajte.

Manpower zapošljava na poziciji Recruiter / Permanent placement consultant (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 30.10. Uvjeti su visoka stručna sprema, tri godine profesionalnog iskustva, odlično poznavanje engleskog u govoru i pismu te razumijevanje i korištenje MS Office paketa. Prednosti donose završen studij psihologije, služenje drugim stranim jezikom te iskustvo rada u agenciji. Prijavite se.

Volonterski centar Zagreb traži koordinatora organizacijskog poslovanja (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 2.11. Posao obuhvaća vođenje financijskog, administrativnog i uredskog poslovanja, sudjelovanje u osiguravanju financijskih sredstava i slično. Uvjeti su spremnost na dinamičan rad i timsku suradnju, radno iskustvo u organizacijskom i financijskom menadžmentu, izvrsne organizacijske i komunikacijske vještine, iskustvo u volontiranju. Aplicirajte ovdje.

Hanjes d.o.o. traži kontrolora kvalitete (m/ž). Lokacije rada su Trnovec Bartolovečki i Varaždin, a rok prijave je 29.10. Uvjeti su završena škola tehničkog smjera, iskustvo u metaloprerađivačkoj industriji, poznavanje tehnologije obrade metala, poznavanje tehničke dokumentacije, informatička pismenost. Prijavite se putem linka.

Metro zapošljava voditelja odjela voća i povrća (m/ž) u Zadru. Rok prijave je 30.10. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema, tri godine radnog iskustva, iskustvo u vođenju tima, orijentiranost prema kupcu i posjedovanje prodajnih vještina. Aplicirajte.

Neborex traži konstruktora za izradu građevinskih nacrta (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave je 2.11. Potrebni su minimalno srednja stručna sprema, samostalnost i temeljitost u radu, poštivanje rokova i poznavanje AutoCAD-a. traži se znanje njemačkog jezika. Provjerite više i aplicirajte.

Strabag traži suradnika u odjelu međunarodne pripreme klijenata i softvera (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 14.11. Uvjeti su završeno tehničko obrazovanje, najmanje osam godina praktičnog iskustva u razvoju softvera, izvrsne analitičke i komunikacijske vještine. Traži se poznavanje IBM sustava i / ILE RPG ili spremnost na učenje istih. Prijavite se putem linka.

Pliva traži menadžera za IT poslovnu analitiku (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 30.10. Uvjeti su viša ili visoka stručna sprema tehničkog usmjerenja, iskustvo s proizvodnim informacijskim sistemima, poznavanje rada, metodologije i tehničkih karakteristika baze podataka. Provjerite više i aplicirajte.

Dentalna poliklinika dr. Jelušić zapošljava doktora dentalne medicine (m/ž) i dentalnog asistenta (m/ž) u Opatiji. Rok prijave je 31.10. Poslodavac nudi mogućnost zaposlenja na neodređeno vrijeme, kontinuiranu edukaciju i rad u inovativnom timu. Prijavite se na linku.

Modipack traži prodajnog predstavnika (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 28.10. Traži se osoba koja je samomotivirana i spremna preuzeti odgovornost, samostalna, voli prodaju, komunikativna. Poslodavac nudi perspektivan posao u tvrtki koja bilježi stalni rast. Aplicirajte.

Sretno kandidatima!

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla.

Preporučujemo

Novosti

Svjetsko tržište aplikacija za mobilne uređaje iz godine u godinu rapidno raste. Do 2014. godine predviđa se kako će dosegnuti nevjerojatnih 58 milijardi dolara.

Izdvojeno

Kratice su u poslovnom svijetu postale dio svakodnevne komunikacije, a engleske skraćenice gotovo su u potpunosti zamijenile nekadašenje nazive kojima smo se koristili prije...

Financije

Većini ljudi primamljiva je pomisao da iz svog naslonjača mogu pratiti tržište, ulagati i, naravno, zarađivati.

Izdvojeno

Malo čiji sandučić elektronske pošte ne krije barem jednu odbijenicu poslanu nakon testiranja ili razgovora za posao.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.