Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Posao u odnosima s javnošću

pixabay.com

Odnosi s javnošću kao profesija katkad imaju krizu identiteta i unatoč tome što se bave reputacijom, često su u krizi svoje reputacije. Mnogi zamišljaju posao PR profesionalca kao iznimno glamurozan posao, no iza ‘hollywoodskog’ prikaza nalazi se vrlo analitički i strateški posao.

Sigurno vas zanima koliku plaću biste mogli dobiti za ovaj često stresan posao. Prosječna plaća u kategoriji Marketing, PR i mediji iznosi 6.739,64 kuna. Plaću za željenu poziciju prema određenim kvalifikacijama možete saznati putem servisa MojaPlaća.hr

Ukoliko ste svjesni svega navedenog i već ste izgradili svoju reputaciju i životopis, spremni ste za posao PR managera!

Full service agencija REAL GRUPA trenutno ima otvoren natječaj za PR managera. Kako stoji u oglasu, od kandidata se očekuje izvrsno znanje hrvatskog i engleskog jezika u govoru i pismu te izražena empatija i sposobnost odražavanja odnosa dugoročnog povjerenja. Poželjno je i posjedovanje prezentacijskih vještina pred većim auditorijem.

Agencija nudi ugovor na neodređeno, suradnju s uglednim klijentima i samostalnost u radu. Rok za prijavu je 19. svibnja, a životopis možete poslati putem linka.

Ponudu ostalih oglasa u odnosima s javnošću i marketingu možete pronaći na MojPosao.net

Pročitajte još:

Marketing i prodaja

U budžetima mnogih tvrtki sljedeće godine se zbog rezanja troškova vjerojatno neće naći odnosi s javnošću odnosno PR (Public Relations).

EU fondovi

Projekt pod nazivom “Razvoj vodno-komunalne infrastrukture Dubrovnik” najveći je komunalni zahvat u povijesti grada Dubrovnika.

Novosti

Otvoren je peti natječaj razvojnog programa potpore poduzetnicima početnicima i mikro poduzećima - „Pokreni nešto svoje“.

Lifestyle

Pokrenut je Ledo „RETRO“ natječaj putem kojeg potrošači sami mogu odabrati koji će se legendarni sladoled ponovno vratiti u Ledo škrinje.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.