Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Poslodavac Partner i Algebra MBA Poslovna škola pokrenuli HR Breakfast Club

Prvi HR Breakfast Club organiziran je 9. studenog na Algebrinom novom kampusu u Zagrebu, a za sudjelovanje se tražila karta više.

Kako bi voditeljima ljudskih resursa i managerima drugih sektora omogućili platformu za razmjenu iskustva i znanja Poslodavac Partner i Algebra MBA Poslovna škola pokrenuli su ciklus HR Breakfast Club evenata na kojima otvoreno govore o ključnim HR temama. Prvi HR Breakfast Club organiziran je 9. studenog na Algebrinom novom kampusu u Zagrebu, a za sudjelovanje se tražila karta više.

Percepcija HR industrije, ali i HR odjela u organizacijama, često je kontradiktorna. Ove teme iscrpno istražujemo na MBA studiju, pa tako i HR Breakfast Club vidimo kao mjesto na kojem će se o njima govoriti iskreno i otvoreno, donoseći različita mišljenja, gledajući na situaciju s različitih pozicija”, Arsen Šolić, rukovoditelj e-Leadership MBA programa.

U sklopu teme HR Inside Out poznati HR stručnjaci i Change Manageri govorili su o aktualnim izazovima i inovativnim rješenjima te su pokrenuli inspirativnu raspravu o hating HR fenomenu.

Ivan Skender (A1), Romina Ivančić Mačešić (Coca Cola HBC Adria), Josipa Marenić (Huddle), Blagica Petrovac (Pliva), Mario Zdeličan (Huddle), Martina Ćurić (Coca Cola HBC Adria) i Jelena Oreščanin (A1) samo su neki od uspješnih voditelja i stručnjaka koji su na HR Breakfest Clubu podijelili svoja iskustva kako bi osnažili HR zajednicu i potaknuli kulturu promjene.

Temu utjecaja HR-a na poslovanje otvorila je predavačica Mirna Koričan Lajtman, a na kraju događanja uručeni su Above and Beyond certifikati za čak dvije kategorije: Impact i Innovation. A1 Hrvatska, Atlantic Grupa, Coca-Cola HBC Hrvatska, Erste&Steiermärkische Bank, Jadran Galenski laboratorij, Molson Coors BH, Zagrebačka pivovara, Pliva Hrvatska, TDR i Kaufland Hrvatska preuzeli su certifikate za Innovation, dok su INA d.d. i Hrvatski Telekom uz Innovation zaslužili i certifikat za Impact.

Riječ je o tvrtkama koje posluju u mnogim sektorima te su se susrele s bitno drugačijim HR izazovima, a koje imaju jednu važnu poveznicu – izvrsno upravljanje ljudskim resursima i spremnost na promjene.  „Uvodeći vrhunske svjetske HR prakse nositelji Above and Beyond certifikata naprednim pristupom HR-u istovremeno podržavaju rast organizacije i zadovoljstvo zaposlenika, a upravo je taj balans izrazito važan u doba nepredvidivih i čestih izazova.” –dodala jeLara Šubić Šuša, voditeljica projekta Poslodavac Partner

Za Above and Beyond certifikat se mogu prijaviti samo najuspješniji nositelji već poznatog certifikata Poslodavac Partner, a cilj certifikata je isticanje snažnih HR sustava koji hrabrim i inovativnim HR praksama pokreću pozitivne promjene u organizacijama.

Pročitajte još:

Ljudski resursi

Iako su prošle godine na prvom mjestu faktora kojima se vodimo kod odabira novog posla bili međuljudski odnosi, ove je godine inflacija očito odradila...

Poduzeća

Grupacija Kofola više je puta potvrdila da se može nositi s krizom i održati financijsku disciplinu čak i u teškim razdobljima.

Lifestyle

Prekrasan prostor koji se proteže na čak 170 kvadrata, zaokružen je u savršenu cjelinu jer gdje god uputili pogled, oduševljenje neće izostati. Zvonimir Franić...

DOP

U petak, 25. studenog, dm obilježava Giving Friday, potpuno drukčiju verziju Crnog petka, povodom kojeg će donirati pet posto dnevnog prometa ostvarenog u 171...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.