Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Financije

Povećana minimalna cijena studentskog rada

Ministarstvo znanosti i obrazovanja povećalo je minimalnu cijenu studentskog rada s 25,39 kuna na 26,56 kuna po satu neto, što će vrijediti od 1. siječnja 2021.

Studenti vole profesore s praktičnim znanjem

Ministarstvo znanosti i obrazovanja povećalo je minimalnu cijenu studentskog rada s 25,39 kuna na 26,56 kuna po satu neto, što će vrijediti od 1. siječnja 2021.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja na svojim je mrežnim stranicama objavilo Odluku o iznosu minimalne naknade za obavljanje studentskih poslova za 2021. godinu nakon što je Vlada RH u Narodnim novinama objavila Uredbu o visini minimalne plaće za 2021.

Prema Zakonu o obavljanju studentskih poslova, ministar za svaku kalendarsku godinu donosi odluku o iznosu minimalne neto naknade po satu. Ona se izračunava tako da se iznos minimalne bruto plaće u Hrvatskoj podijeli sa 160, stoji u odluci.

Pročitajte još:

Nekretnine

Kraj ljetnog perioda za većinu studenata već tradicionalno označava razdoblje intenzivne potrage za stanovima za najam u kojima će boraviti predstojeću akademsku godinu.

Novosti

Tvrtka Adacta, vodeća regionalna kompanija iz područja implementacije poslovnih rješenja, intenzivirala je svoju suradnju s osječkim Sveučilištem Josip Juraj Strossmayer kako bi pružili priliku...

Edukacija

Hrvatska školska zaklada, najveća hrvatsko-američka organizacija za stipendiranje nadarenih studenata u domovini, raspisala je natječaj za izbor novih stipendista koje će sufinancirati tijekom njihova...

Financije

Oni su potpuno nova generacija korisnika bankarskih usluga: dobro su informirani i upućeni u troškove i naknade; rijetko ulaze u poslovnice, ali im je...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.