Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Prezentirajte svoj poslovni poduhvat pred predstavnicima Venture Capital fondova

U sklopu konferencije „START UP CROATIA“ koja se održava 22. svibnja u Konferencijskom centru Expo XXI (Hypo), održava se natječaj za najbolji startup projekt.

U sklopu konferencije „START UP CROATIA“ koja se održava 22. svibnja u Konferencijskom centru Expo XXI (Hypo), održava se natječaj za najbolji startup projekt.

Rok prijave je 9. svibnja, finale natjecanja se održava dan prije konferencije, a nagrada za najbolji Start Up je preko 30.000kn vrijednosti u novcu, uslugama i proizvodima, prezentacija u okviru programa glavne konferencije te sudjelovanje na zajedničkom izletu koji se održava na Plitvicama dan iza konferencije, na kojem će biti prisutni predstavnici VC fondova tj. potencijalni investitori u njihove poslovne pothvate.

Ako imate pravu, realno izvedivu i skalabilnu poslovnu ideju koja može prerasti uz pravu podršku i investicije u značajan business – onda je ovo prilika za Vas. ICPE (Internacionalni Centar za Profesionalnu Edukaciju – organizator konferencije Start Up Croatia), suorganizator Netokracija, u suradnji sa Zagrebačkim inkubatorom poduzetništva (ZIP) i Poslovnim Savjetnikom, organizira Start Up Pitch natjecanje za prezentaciju najboljih poslovnih ideja i koncepata.

Start Up Pitch natječaj je namijenjen za prijave najboljih poslovnih ideja ili projekata u ranoj fazi. Najbolje ocijenjeni projekt ostvarit će pravo na bogatu nagradu u ukupnoj vrijednosti od oko 30 tisuća kuna te mogućnost prezentiranja potencijalnim investitorima i podršku za start (novčanu, medijsku i prije svega izuzetno korisne kontakte).

Vaše Pitch prijave pošaljite na email: [email protected], zaključno sa 9. svibnjem 2014.

Prijave na engleskom jeziku trebaju sadržavati: prezentacije ideje na jednoj stranici formata A4, jednominutni pitch video, a mogućnost prezentiranja pred žirijem mora biti moguća unutar 5 minuta.  Vaše Pitcheve će ocjenjivati stručni žiri sastavljen od eminentnih stučnjaka za startupe sastavljen od organizatora Natječaja i njegovih partnera, a najmanje 5 najboljih će ući u finale te imati priliku uživo prezentirati svoje poslovne ideje i projekte internacionalnom žiriju sastavljenom od vodećih svjetskih i hrvatskih stručnjaka za Start Up-e kao što su: Oliver Rothschild (Predsjednik žirija), Sarah Kunst, Mike Reiner, Ivan Brezak, Saša Cvetojević i predstavnik PBZ Sinergije (potencijalno još 1-2 člana).

 Oliver Rothschild (Predsjednik žirija)

Žiri će u finalu Pitcha izabrati najbolji poslovni projekt/pitch koji će time osvojiti nagradu koja se sastoji od spomenutih ukupno cca 30.000kn u novcu, uslugama i proizvodima. Glavni pokrovitelj Pitch natjecanja je PBZ Sinergija koja pobjedniku dodjeljuje financijsku nagradu u iznosu od 10.000 kn. Osim toga, pobjednik dobiva 10.000kn vrijednosti usluga od portala Posao.hr, „Krila za godinu dana“, te brojne druge nagrade u uslugama i proizvodima (potvrde u tijeku). Također pobjednički koncept biti će prezentiran na konferenciji, ispred predstavnika investicijskih fondova koji raspolažu s preko 2 mlrd $. Osim toga, pobjednik će provesti dan na Plitvičkim jezerima s predstavnicima investitora uz fantastičnu priliku da do u detalje razgovara o svom projektu.

Prijavite se, pobijedite i osvojite nagradu te jedinstvenu priliku da ostvarite direktan kontakt s nekima od  vodećih svjetskih investitora!

O konferenciji:

Konferencija „START UP CROATIA“ će se održati 22. svibnja u Kongresnom centru Expo XXI (Hypo) pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Ive Josipovića i Grada Zagreba. Generalni sponzor događaja je PBZ Sinergija, a polaznici će imati prilike naučiti kako unaprijediti poslovanje od ponajboljih svjetskih stručnjaka iz svijeta tehnologije, inovacija i investicija Olivera Rothschilda i Saula Singera.

Saul Singer

Glavni cilj konferencije je pružiti polaznicima primjere o tome kako razviti dinamičnu, inovativnu, poduzetničku organizacijsku kulturu i start up mentalitet unutar velikih, srednjih i malih poslovnih sustava, te kako unaprijediti poslovanje, povećati profitabilnost i konkurentnost. Konferencijom se želi potaknuti promjena postojeće psihološke situacije zatvorenosti i pasivnosti koja pogoduje produbljivanju loše gospodarske situacije u kojoj se Hrvatska nalazi. Uz to, polaznicima se želi prezentirati kako uspješno pokrenuti poduzetničke projekte korištenjem modernih tehnologija i kako anticipiranjem budućih trendova osigurati potreban kapital i privući investitore.

Start Up Croatia nije samo još jedan od skupova. Cilj ovoga okupljanja je pokretanje, inspiracija i konkretni rezultati. Dakle prijavite se na natječaj do 9. svibnja i dođite u na konferenciju 22. svibnja 2014!

Napisao

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Lifestyle

Grč koji u nama može prouzročiti strah od neuspjeha ili manjak motivacije može se ozbiljno odraziti na naše poslovne uspjehe, učiniti nas neefikasnim i...

Komentari

U suvremenoj psihologiji postoji velik broj istraživanja koja ukazuju na važnost pozitivnog mišljenja, ali ona uglavnom nisu poznata ljudima izvan struke.

Lifestyle

Osjećate konstantan umor, iscrpljenost bez obzira na količinu sna, bezvoljni ste i teže se nosite s radnim zadacima koje ste prije obavljali “kao od...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.