Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Pripreme za novi Kaufland u tijeku

Nekad zapuštena i zarasla površina iza žičane ograde dobila je nov izgled te sada čini „zeleni“ dio Kauflandovog kompleksa na raskrižju Donjih Svetica i Planinske ulice na zagrebačkoj Peščenici.

default

Nekad zapuštena i zarasla površina iza žičane ograde dobila je nov izgled te sada čini „zeleni“ dio Kauflandovog kompleksa na raskrižju Donjih Svetica i Planinske ulice na zagrebačkoj Peščenici.

Postojeći drvored uz ulicu Donje Svetice je u dogovoru s nadležnim gradskim i mjesnim tijelima i u suradnji sa Zagrebačkim holdingom – podružnice Zrinjevac uređen. Kaufland je uklonio također divlje raslinje između stabala kao i žičanu ogradu i tako potpuno obnovio i otvorio cijelu zelenu površinu iza drvoreda te stvorio ugodno mjesto za odmor koje će moći koristiti svi stanovnici i prolaznici.

Posebnost buduće zelene površine su svakako mali brežuljci koji će uskoro u proljeće postati travnati, a u kombinaciji s novim klupama, ovo će biti idealan prostor za odmor na otvorenom.

Temeljito uređenje opisane zelene površine ovaj trgovački lanac poklonio je lokalnoj zajednici u kojoj posluje povodom otvorenja najnovije, 43. po redu, trgovine Kauflanda u Hrvatskoj.

Trgovina svoja vrata otvara 16. prosinca te će se za poseban doživljaj kupnje pobrinuti Zsa Zsa i još neki drugi poznati gosti, a prvih 43 kupaca dobit će i poseban dar uz svoju kupnju.

Pročitajte još:

Komunikacija

Svatko tko se bavi prodajom ili uslugama zna da komunikacija u njoj igra važnu ulogu u upravljanju prodajom. 

Edukacija

Posjetitelji ovogodišnjeg Greencajta imat će priliku čuti razmišljanja vodećih europskih autoriteta koji će kroz različite ekspertize pokušati dati odgovor na pitanje kako stvoriti okruženje...

Financije

Iako su više kamatne stope glavni instrument ECB-a za borbu protiv inflacije, one su i teret za gospodarstvo, jer to znači skuplje kredite i...

Lifestyle

Često su ti energetski vampiri suradnici na poslu, članovi obitelji ili istog kruga prijatelja, pa ih ne možete izbjeći.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.