Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Profectus gradnja i Megatrend najbrže Gazele Zagreba i središnje Hrvatske

Najbrže rastuća tvrtka središnje Hrvatske jest Profectus gradnja d.o.o iz Vrbovca sa stopom rasta od 905,59 posto, a u glavnom gradu titulu najbolje odnijela je informatička tvrtka Megatrend poslovna rješenja d.o.o. sa stopom rasta prihoda od 826,06 posto. Ta su dva poduzeća osvojila nagradu medijske kuće Business.hr.

Najbrže rastuća tvrtka središnje Hrvatske jest Profectus gradnja d.o.o iz Vrbovca sa stopom rasta od 905,59 posto, a u glavnom gradu titulu najbolje odnijela je informatička tvrtka Megatrend poslovna rješenja d.o.o. sa stopom rasta prihoda od 826,06 posto. Ta su dva poduzeća osvojila nagradu medijske kuće Business.hr.

U Bjelovaru je jučer u organizaciji medijske kuće Business.hr održana dvostruka dodjela nagrade Gazela, za središnju Hrvatsku i Grad Zagreb.

Najbrže rastuća tvrtka središnje Hrvatske jest Profectus gradnja d.o.o iz Vrbovca sa stopom rasta od 905,59 posto, a u glavnom gradu titulu najbolje odnijela je informatička tvrtka Megatrend poslovna rješenja d.o.o. sa stopom rasta prihoda od 826,06 posto.

Informatička tvrtka preskočila građevinske

Megatrend poslovna rješenja djeluju kao dio grupacije Megatrend koja u Hrvatskoj posluje dvadeset godina. Tvrtka korisnicima nastoji pružiti cjelovita poslovna rješenja, integrirana s IT infrastrukturom te potpunu podršku u svim segmentima poslovanja.

– Drago mi je da je između toliko građevinskih tvrtki nagrađena i jedna informatička, a posebno kad smo ovako visoko – komentirao je predsjednik Uprave Megatrenda Goran Stantić osvojeno prvo mjesto.

Nada se da će tvrtka u budućnosti ostati među brzo rastućim tvrtkama, prije svega “jer smo specijalizirani za određena rješenja, gdje smo i najbolji”.

U središnjoj Hrvatskoj najbrža je Gazela građevinska tvrtka Profectus gradnja iz Vrbovca.

– Upornim radom uspjeli smo izgraditi dobar imidž na tržištu i ostvariti zacrtane ciljeve. Ova je godina nešto lošija od prethodne, očekujemo da će 2010. ostati na razini 2009. Ipak, uz stalan rad i red smatram da ponovno možemo doći do željenih rezultata – rekao je direktor tvrtke Robert Kralj.

Najbolja poduzeća u obje regije

Među deset Gazela središnje Hrvatske nalaze se redom od drugog do desetog mjesta: D.P. gradnja iz Samobora, Izgradnja d.o.o. iz Zaprešića, Iprom d.o.o. iz Svete Nedelje, Cinčaona Helena iz Svete Helene, KS transporti d.o.o. iz Sirača, Peri oplate i skele iz Donjeg Stupnika, Građevinski obrt Špelić iz Slunja, Facies d.o.o. iz Strmca te Ivan graditeljstvo d.o.o. iz Kloštar Ivanića.

U Gradu Zagrebu prvih deset, od drugog do desetog mjesta, čine: VDM promet d.o.o., Urban konstruktor d.o.o., Emporion d.o.o, Spectator Avant d.o.o., Poljo-nova d.o.o., Građenjeinvest d.o.o, Fratea d.o.o., New Yorker Croatia d.o.o. i lanjska Supergazela Profectus d.o.o.

[infopunkt 1106 8]


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.