Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Profitabilno brendiranje

Dragi čitatelji, ovaj tjedan poklanjamo vam knjigu autora Nicka Wredena “Profitabilno brandiranje”. Saznajte kako uspješnim brandiranjem pronaći i zadržati kupce koji donose profit. Knjige su osvojili Sandra Petrović Dishpalli i Nikolina Kajtar.

Dragi čitatelji, ovaj tjedan poklanjamo vam knjigu autora Nicka Wredena "Profitabilno brandiranje". Saznajte kako uspješnim brandiranjem pronaći i zadržati kupce koji donose profit. Knjige su osvojili Sandra Petrović Dishpalli i Nikolina Kajtar.

Profitabilno brendiranje nudi sveobuhvatan pristup brendiranju koji tvrtkama omogućuje da tu svoju aktivnost – zajedno s marketingom – izravno povežu s krajnjim rezultatima poslovanja te da usklade njegovu organizaciju. Na taj način tvrtke si osiguravaju kupce koji će se uvijek ponovo vraćati njihovim ponudama.
Brendiranje nas uči kako poslovati. Prije svega, to je poslovna taktika stvaranja i zadržavanja kupaca koji donose profit.

»Mnogo sam naučio iz Profitabilnog brendiranja … Knjiga na odličan način pokazuje kako tvrtke, prateći profitabilnost potrošača, mogu poboljšati svoj položaj«

Philip Kotler, SC Johnson & Sons

»Konačno se pojavio netko tko omogućuje strateški uvid u brendove i brendiranje. Autor na rukovoditeljskoj razini objašnjava i ilustrira zašto, kako i putem kojih karakteristika brendovi mogu izgraditi vrijednost za dioničare.«

Donald Schultz, profesor emeritus,
Katedra za integrirane marketinške komunikacije,
Sveučilište Northwestern

O autoru:

Nick Wreden priznati je marketinški stručnjak i zagovornik »brenda budućnosti«. Glavni je direktor FusionBranda, konzultantske tvrtke koja se bavi brendiranjem te lojalnošću kupaca. Ima preko 20 godina iskustva u brendiranju proizvoda za mnoge velike tvrtke među kojima su i IBM, Cisco, BellSouth i Hitachi.  Član je Američke marketinške udruge i autor brojnih stručnih tekstova, a uz Profitabilno brendiranje, objavio je i knjigu FusionBranding: How to Forge Your Brand for the Future.

Kako sudjelujem u nagradnom natječaju?

Poklanjamo vam dvije knjige “Profirabilno brandiranje”. Knjigu možete osvojiti ako točno odgovorite na pitanje: “Navedite osnovnu definiciju brandiranja prema autoru knjige”.

Registrirajte se na portal Profitiraj.hr te nam na email: [email protected] pošaljite poruku naslova “Brandiranje, odgovor, ime i prezime, korisničko ime, adresu, grad i broj mobitela.

I, naravno lajkajte nas na našoj Facebook stranici! Podijelite post sa svojim prijateljima, to vas također približava nagradnoj knjizi!

Prijave primamo do četvrtka 16. veljače 2012.

Pratite nas na Facebooku! Twitteru @Profitiraj i LinkedIn profilu Profitiraj.hr!

Zabavite se i učite uz Profitiraj.hr! Čitajte kvalitetne, stručne i zanimljive knjige!

Svaki tjedan dijelimo vam nove naslove!

Napisao

Pročitajte još:

Komunikacija

Glavni “krivac” rebrandinga hrvatski je nagrađivani Studio Size, koji je iskoristio Infinumovu “beskonačnost” i redizajnirao vizualni identitet, kreirao verbalni identitet te realizirao digitalni brandbook.

Komunikacija

Sizeovcima je pripalo zlato u kategoriji Pakiranje hrane i pića za ambalažu brašna Farina te srebro u kategoriji Pakiranje alkoholnih pića za Vina VK.

Industrija

Najznačajniji i najveći proizvođač posebnih sorti rajčice u Hrvatskoj, Zarja grupa d.o.o., rebrandingom mijenja ime proizvoda koji će se sada prodavati pod brandom Rajska.

Marketing i prodaja

Mirisni branding: Prema istraživanju miris aktivira mnoga potpuno ista područja mozga kao i slika proizvoda.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.