Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Profitiraj.hr te vodi na utakmicu Zagreb Croatia osiguranja i Kiela

Ako do sad niste kupili karte za ovu utakmicu koja će se odigrati 21. travnja u 19.15 sati u Areni Zagreb ne brinite, tu je vaš omiljeni portal profitiraj.hr/beta koji vam je osigurao 10 ulaznica za ovaj rukometni spektakl.

Ako do sad niste kupili karte za ovu utakmicu koja će se odigrati 21. travnja u 19.15 sati u Areni Zagreb ne brinite, tu je vaš omiljeni portal profitiraj.hr/beta koji vam je osigurao 10 ulaznica za ovaj rukometni spektakl.

Konačno će i rukometni poklonici doći na svoje. Natjecanje u rukometnoj Ligi prvaka ulazi u završnicu, ostalo je najboljih osam momčadi. Zagreb će u četvrtfinalu imati čast ugostiti vjerojatno u ovom trenutku najjaču momčad na svijetu njemački THW Kiel.

Balić i društvo iz Zagreb Croatia osiguranja nisu imali sreće na bečkom ždrijebanju, no to ne znači da neće dati sve od sebe i pokušati iznenaditi moćnu njemačku momčad i u dvije utakmice izboriti Final Four.

Ako do sad niste kupili karte za ovu utakmicu koja će se odigrati 21. travnja u 19.15 sati u Areni Zagreb ne brinite, tu je vaš omiljeni portal profitiraj.hr/beta koji vam je osigurao 10 ulaznica (5×2) za ovaj rukometni spektakl.

Kako sudjelujem u nagradnom natječaju?

Zbog velikog interesa i naše želje da vam ne uskratimo zadovoljstvo odlaska na utakmicu, odlučili smo podijeliti 10 karata, znači svakome po jednu (umjesto prethodno najavljenih 5×2).

Poklanjamo vam 10 ulaznica (10×1) za rukometnu utakmicu Zagreb Croatia osiguranje – THW Kiel koje možete osvojiti ako točno odgovorite na pitanje: “Kada se igra utakmica između Zagreb Croatia osiguranja i THW Kiela”?

Registrirajte se na portal Profitiraj.hr te nam na email: [email protected] pošaljite poruku naslova “Zagreb CO, odgovor, ime i prezime, korisničko ime, adresu, grad i broj mobitela.

I, naravno lajkajte nas na našoj Facebook stranici! Podijelite post sa svojim prijateljima, to vas također približava nagradnoj karti!

Prijave primamo do četvrtka 19. travnja 2012.

Karte su dobili: Gordana Marković, Deni Jelinčić, Gordana Mičuga, Danijela Vukov, Vlatka Jurčić, Katarina Čeković, Ivan Filipović, Lucija Huđek, Ivan Huđek i Dejan Štefulj. Čestitamo!

Pratite nas na Facebooku! Twitteru @Profitiraj i LinkedIn profilu Profitiraj.hr!

Zabavite se i učite uz Profitiraj.hr! Sudjelujte na zanimljivim konferencijama! Čitajte kvalitetne, stručne i zanimljive knjige!

Svaki tjedan dijelimo vam nove nagrade!


Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.