Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Promjene na čelu Odjela prodaje u HEINEKENU Hrvatska

U studenom će na čelo Odjela prodaje kompanije HEINEKEN Hrvatska doći Romina Ivančić, dosadašnja direktorica Sektora za ljudske resurse.

U studenom će na čelo Odjela prodaje kompanije HEINEKEN Hrvatska doći Romina Ivančić, dosadašnja direktorica Sektora za ljudske resurse. Prijašnji direktor prodaje Petar Bermanec, nakon četiri godine na ovoj poziciji, preuzima istovjetnu funkciju u Al Ahram Beveragesu, HEINEKENOVOJ kompaniji u Egiptu.

Petar Bermanec je, od preuzimanja pozicije direktora prodaje 2015., uspješno transformirao odjel od kojeg su najbolje prakse preuzimale i druge operativne kompanije unutar HEINEKENA. Tijekom 2016. vodio je uspješno spajanje kompanija Laško i Union Hrvatska s HEINEKENOM Hrvatska, a pod njegovim vodstvom pivovara iz Karlovca ostvarila je značajna povećanja volumena i volumnog tržišnog udjela. Tijekom njegovog mandata, zahvaljujući snažnoj usredotočenosti na izvrsnost u prodaji, HEINEKENOVA hrvatska operativna kompanija je u više navrata prepoznata kao jedna od vodećih u Europi.

Prije nego što je postao direktor prodaje, Petar je od 2013. do 2015. uspješno obnašao funkciju rukovoditelja Odjela ključnih kupaca, a prije nego se 2011. pridružio HEINEKENU, radio je u Atlantic Tradeu te deset godina u Coca-Coli u Hrvatskoj na različitim pozicijama u marketingu, trade marketingu i prodaji.

Romina Ivančić se HEINEKENU Hrvatska pridružila 2017. godine. Kao direktorica Sektora za ljudske resurse i članica menadžment tima izgradila je motiviran i snažan HR tim koji je kroz relevantnu podršku poslovanju i niz programa razvoja organizacije i zaposlenika značajno pridonio uspješnosti poslovanja, poboljšao rezultate istraživanja o organizacijskoj klimi te pomogao u pozicioniranju HEINEKENA Hrvatska kao odličnog poslodavca. Uz to, postigla je uspješnu integraciju HR strategije u strategiju kompanije, podigla razinu ključnih kompetencija u organizaciji te je imala ključnu ulogu u pokretanju prelaska na agilni način poslovanja.

Kao HR liderica orijentirana na razvoj poslovanja, Romina je bila  snažno uključena u različite strateške projekte, posebice one komercijalne prirode, čime je doprinijela uspjehu poslovanja i razvoju organizacije. Prije dolaska u HEINEKEN Hrvatska iz Lidla Hrvatska Romina je stekla bogato iskustvo na području ljudskih resursa u različitim industrijama poput telekomunikacija, bankarstva i maloprodaje.

Romina Ivančić odgovarat će Odinu Goedhartu, predsjedniku Uprave HEINEKENA Hrvatska.

Pročitajte još:

Novosti

HEINEKEN Hrvatska drugu je godinu zaredom nagrađen certifikatom Poslodavac Partner vodeće konzultantske tvrtke SELECTIO, koja taj certifikat dodjeljuje tvrtkama koje dosežu standarde izvrsnosti u...

Ljudski resursi

Romina Ivančić je nova direktorica Sektora za ljudske resurse i članica menadžment tima kompanije HEINEKEN Hrvatska.

Novosti

Trodnevna regata ispunjena morem, sportom i zabavom je iza nas, Hrvatska se pokazala kao fantastičan domaćin svjetske utrke.

Ekonomija

Poslovni planovi Heinekena Hrvatska i Karlovačke pivovare u Hrvatskoj bile su teme razgovara potpredsjednika HGK za međunarodne i EU poslove Želimira Kramarića s direktorom...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.