Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Hrvatska fantastičan domaćin svjetske utrke

Trodnevna regata ispunjena morem, sportom i zabavom je iza nas, Hrvatska se pokazala kao fantastičan domaćin svjetske utrke.

Trodnevna regata ispunjena morem, sportom i zabavom je iza nas, Hrvatska se pokazala kao fantastičan domaćin svjetske utrke.

Dugo najavljivana International Regatta Croatia pod pokroviteljstvom Heinekena i službeno je privedena kraju. Hrvatska se po prvi puta našla u ulozi domaćina jedne od najslavnijih svjetskih jedriličarskih regati, a ako je suditi po utiscima, pokazala se kao fantastičan domaćin. Bila je to trodnevna atrakcija u kojoj su sudionici i posjetitelji mogli uživati u ljepotama Jadrana gledajući vrhunski sport uz vrhunsku zabavu.

20727468_10211312082852450_1131312287_o

Prva utrka regate startala je u Splitu u nedjelju, 6. kolovoza te se već tada dalo naslutiti da nas do kraja očekuje jaka i neizvjesna borba. Na utrci su se pojavila neka od svjetski poznatih imena koja smo imali prilike gledati na ranijim Heineken regatama održanim na Karipskom otočju St. Maarten. No, vrhunac jedriličarske regate dogodio se dan nakon, kada su održane čak dvije utrke koje su u konačnici iznjedrile pobjednike te zaključile sportski dio događanja. Titulu prvaka Heineken regate ponijela je ekipa TOTO TRAVEL, dok je drugoplasirani tim bio GARUDA. Trofej brončanog sjaja pripao je ekipi BINGO BOAT.

20747569_10211312082892451_225427058_o

I dok je Jadransko more bila sigurna staza mnogim jedriličarima, hrvatska je obala bila utočište vrhunske zabave i provoda. Heineken se pobrinuo za ledeno osvježenje i žedna grla, dok se Michael Feiner itekako pobrinuo da, osim po vrhunskom sportu i božanstvenom Jadranu, Heineken regata ostane zapamćena i po fantastičnoj glazbenoj ponudi. Naime, posljednjeg dana regate, ovaj poznati švedski glazbenik i DJ, vrhunskom je atmosferom i svjetskim hitovima zapalio tvrđavu Fort George na Visu na kojoj je i nastupio. Svakako valja spomenuti i sjajnog Ricka Swanna koji je večer prije održao live performans na sunset partyju u Auro Beach Baru na otoku Braču.

Hrvatska je još jednom pokazala da je atraktivna turistička i manifestacijska destinacija te dostojan domaćin svjetskih događanja. Jedra su skinuta s jarbola, a bove više ne pokazuju put. No već sljedeće godine očekuje nas još bolja i još veća Heineken regata. Do tada, pozdrav i mirno more!

Foto: Matic Borković


Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.