Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Upravljanje biznisom

Provjerene metode za napredak na poslu

Potrebno je uložiti mnogo truda i vremena kako bi vas kolektiv prihvatio i kako biste dokazali da se sposobna osoba, vrijedna povjerenja. Pametna rješenja, izgled, komunikacija samo su neke od bitni stavki koje vam mogu pomoći u napretku.

Potrebno je uložiti mnogo truda i vremena kako bi vas kolektiv prihvatio i kako biste dokazali da se sposobna osoba, vrijedna povjerenja. Pametna rješenja, izgled, komunikacija samo su neke od bitni stavki koje vam mogu pomoći u napretku.

Izgledajte profesionalno

Uskladite se sa zahtjevima radne okoline u kojoj boravite. Proučite i odlučite koja odjeća najbolje odgovara i predstavlja vašu firmu. Ako radite u banci ne možete ni pomišljati da se pojavite bez odijela, no međutim ako ste član dizajnerskog studija bilo bi doista smješno da svaki dan dolazite u odijelu.

Provjerite ostale odjele kako biste pomogli

To se naravno ne traži od vas, no ako razgovarate s kolegama iz drugih odjela možda možete dogovoriti zajedničku suradnju oko nekih projekata. Vi možete pomoći njima, oni vama kad zatreba. Radi se o poslu ekstra, ali to pokazuje vaše ambicije i predanost firmi.

Ponudite rješenja za probleme

Niti jedan posao ili kompanija nisu savršeni i uvijek se mogu predložiti promjene ili poboljšanja. I dok se ne mogu sve situacije popraviti, uvijek možete pokušati. Ponudite rješenja, ideje, i baš kao što biste trebali čestitati drugima na uspješnom poslu, budite tamo i kad stvari ne idu tako dobro.

Razgovarajte o poslu

Komunicirajte s kolegama i vašim šefom o tome što je dobro napravljeno, što bi mogli biti bolje i kakvi su planovi. To ne znači da ne trebate biti prijateljski raspoloženi i razgovarati s drugima o privatnom životu, kao ni da trebate pretjerivati s razgovorima o poslu, što bi moglo otići i u sferu ulizivanja, a to najmanje želite. Pokušajte naći optimum.

Budite informirani

Ovisno o vrsti posla kojom se bavite, nije na odmet biti upoznat s time što radi konkurencija i kako se kreću trendovi u vašoj profesiji. Na taj način moći ćete bolje obavljati vaša vlastita

metro-portal.hr


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.