Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Seminari

Prva konferencija o virtualnoj asistenciji u Hrvatskoj i regiji

Virtualni asistenti su ljudi, vanjski suradnici koji iz svog doma za druge obavljaju razne administrativne i operativne zadatke.

Remote rad i virtualni suradnici su do prije par godina u Hrvatskoj bili rijetkost i nešto strano, a danas polako ulaze u sve pore domaćeg poslovanja. Virtualnih asistenata je u Hrvatskoj iz godine u godinu sve više, a sada ih već ima toliko da je došlo vrijeme za prvu konferenciju o virtualnoj asistenciji u regiji.

Virtualni asistenti su ljudi, vanjski suradnici koji iz svog doma za druge obavljaju razne administrativne i operativne zadatke. Svoje poslovne usluge, a kroz njih i svoje znanje i vještine nude poduzetnicima i prezaposlenim ljudima i tako udaljeno rješavaju razne organizacijske probleme putem računala i interneta i u domaće poslovanje uvode budućnost rada (#futureofwork).

Konferencija pod nazivom ‘ko?VA! Virtualni asistent će se održati u Zagrebu, u prostoru HUB385, na adresi Petračićeva 6. Konferencija počinje u petak 21.10.2022. u 9:00 sati, a očekivano trajanje konferencije je do 16:00 sati istog dana. Organizator konferencije je Go2human Hub, koji spaja virtualne asistente s klijentima i pomaže im izgraditi dugoročne i kvalitetne poslovne odnose.

Prilika za rast i širenje horizonata

Konferencija je namijenjena postojećim i budućim virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije, malim i velikim poduzetnicima. Virtualnim asistentima će ova konferencija biti prilika da se uživo povežu s kolegicama i kolegama, da poslušaju najbolje prakse iz svijeta virtualne asistencije i da nadograde i unaprijede svoje vještine i uslugu. S druge strane, poduzetnici će na ovoj konferenciji imati jedinstvenu priliku uživo upoznati i stisnuti ruku ljudima koje inače gledaju samo preko ekrana, a saznat će i kako im angažiranje virtualnog asistenta može pomoći u razvoju i optimizaciji njihovog poslovanja.

Moto konferencije je “Kolege i kolegice, ne konkurencija!”, a glavni ciljevi konferencije su povezivanje, učenje i promocija VA zanimanja.

Program konferencije Virtualni asistent

Program konferencije ‘ko?VA! Virtualni Asistent sastoji se od 3 glavna dijela: VA Talks (virtualni asistenti za virtualne asistente), predavanja (stručni predavači iz područja prodaje, marketinga i komunikacija) i paneli (domaći i strani gosti).

VA Talks su kratka izlaganja virtualnih asistenata u kojima će oni podijeliti svoje znanje i iskustva iz prakse, a predavanja stručnih predavača će virtualnim asistentima pomoći da bolje vizualno komuniciraju u virtualnom svijetu, zatim da izgrade svoj osobni brand i probude “mrtve” klijente te da od svog rada pristojno zarade, a ne da volontiraju.

VA Talks:

  1. Nives Paić (VirtAs XL): Kako sam postala VA – od odluke do realizacije
  2. Gordana Tatalović (Konigo): VA ponude koje oduševljavaju klijente
  3. Paola Maja Nikolić (Virtualna Asistentica): Kada klijentu reći ne?
  4. Tina Svirčić (STINA360): Kako prezentirati VA usluge online?
  5. Andreja Krčmar (VA Solutions): Kako izgraditi dobar odnos s klijentom?
  6. Klara Frančišković (Expertise): Stalna u VA svijetu samo mijenja jest

Osim virtualnih asistenta, na konferenciji će svoja predavanja održati i stručni predavači iz područja marketinga, komunikacija i prodaje.

Predavanja:

  1. Darko Mareš (Infinius): Vizualna komunikacija #FTW u virtualnom svijetu
  2. Vedran Višnjić (Pametna kuća): VA nije kratica za VolonterA (downgrading cijena)
  3. Maja Puškarić (Meet Maja): Osobni branding za VAs
  4. Goran Blagus (Business klinika): Buđenje mrtvih (klijenata)

Kroz dva panela na konferenciji dobit ćemo uvid i u drugu perspektivu i širu sliku virtualne asistencije.

Panel s klijentima naziva “Virtualni svijet iz kuta klijenta” pomoći će nam da bolje shvatimo što je klijentima važno u suradnji s virtualnim asistentima i kako su virtualni asistenti u praksi unaprijedili njihovo poslovanje.

Taj panel će moderirati Klara Tuličić (Brodcast), a pridružiti će nam se panelisti Maja Jerčić (KoHo pedagogija), Saša Matijašić (Eduza) i Maja Krznarić (Aidos)

Zadnji panel “Future of work and collaboration” održat će se na engleskom jeziku i ugostiti strane paneliste, vodeće ljude iz svijeta freelancinga i outsourcinga koji će nam približiti svjetske trendove i odgovoriti na pitanje koja je uloga virtualnih asistenata u budućnosti rada.

Internacionalni panel će moderirati Višnja Željeznjak (Eduza), a ugostit će strane paneliste: Matthew R Mottola (The Human Cloud)Glen Hodgson (Free Trade Europa) i Jon Younger (Forbes).

Osim predavanja i panela važan dio konferencije je i povezivanje i druženje za koje će biti dovoljno vremena u pauzama između predavanja, a posjetitelje konferencije očekuju i iznenađenja na licu mjesta.

Ulaznice

Ulaznice za cjelodnevni program konferencije se mogu nabaviti po simboličnoj cijeni od 145 kn putem sustava Entrio i sljedeće poveznice:  https://www.entrio.hr/event/ko-va-konferencija-virtualni-asistent-11481

Broj mjesta u dvorani za posjetitelje konferencije je ograničen na maksimalno 130 ljudi stoga svoje ulaznice osigurajte na vrijeme dok ih još ima.

Više detalja o samoj konferenciji, uključujući biografije svih predavača, pronađite na službenim stranicama konferencije.

Vidimo se 21.10.2022. na konferenciji Virtualni asistent!

Pročitajte još:

Ekonomija

Hrvatski inovatori napravili su u samo dvije godine digitalnu aplikaciju Master F&B, kojom su osvojili naklonost korisnika na obje strane, ugostitelje i posjetitelje kafića...

Ljudski resursi

U suradnji s portalom posao.hr, donosimo vam top 10 poslovnih ponuda ovog tjedna. Želimo vam sreću u potrazi!

Komentari

Volonteri iz udruge su ispričali svoja volonterska iskustva u sudjelovanju na aktivnostima udruge u sklopu projekta Ojačaj me da jačam druge koji završava 21.6.2023.

Marketing i prodaja

Prodaja je samo jedan dio dobre poslovne priče.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.