Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Pusić o rebalansu: “Od štednje se ne živi, već od LNG terminala”

Buduća potpredsjednica Vlade smatra da se od štednje ne živi.

Buduća potpredsjednica Vlade smatra da se od štednje ne živi.

Ministrica vanjskih poslova o kojoj se priča da bi mogla zasjesti u fotelju prve potpredsjednice Vlade, Vesna Pusić o rebalansu proračuna je rekla kako nam je štednja važna, ali da se od nje ne živi, već od projekata poput LNG terminala.

Pusić polako preuzima novu dužnost

Nakon što je Radimir Čačić podnio ostavku na sve dužnosti u Vladi, počele su spekulacije s mogućim nasljednicima na njegovim pozicijama, i prvog potpredsjednika Vlade i ministra gospodarstva, kao i na čelu Hrvatske narodne stranke.

Doznali smo da su najvjerojatniji kandidati, ako se usuglase stranačka i vladina tijela, Vesna Pusić kao prva potpredsjednica Vlade, a Ivan Vrdoljak kao novi ministar gospodarstva.

Napisao

Pročitajte još:

EU fondovi

EU treba proračun prilagođen ciljevima i u kojem se svaki euro troši u korist građana.

Financije

Po svemu sudeći Vlada priprema novi paket pomoći najugroženijim građanima Hrvatske. Nakon što je potez otpisa duga građanima naišao na društveno odobravanje, ministar financija...

Novosti

Porezna i Carinska uprava u razdoblju od 15. lipnja do 15 rujna provodit će "naročito intenzivne" nadzore kod poreznih obveznika koji prodaju roba i...

Novosti

Sada već bivši ministar financija ističe kako ne želi govoriti o odnosu s premijerom dok ne prođu izbori za EU parlament.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.