Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Putuj svijetom i budi plaćen za to!

U prošlom životu bio si Marko Polo? Obožavaš izrađivati reportaže i dokumentirati putovanja? Engleski imaš u malom prstu? Ovo je oglas za tebe!

U prošlom životu bio si Marko Polo? Obožavaš izrađivati reportaže i dokumentirati putovanja? Engleski imaš u malom prstu? Ovo je oglas za tebe!

SWISS Explorer ima primamljiv zadatak: šest mjeseci putovati svijetom, posjećivati brojne gradove te upoznavati različite kulture i njihovu gastronomiju. U sklopu toga mora testirati usluge i sasvjete vezane uz putovanja, koje najpoznatija švicarska aviokompanija već ima na svojoj intenetskoj stranici. O svojim će doživljajima naravno i pisati, a fotografije i video materijale koje napravi dijeliti putem društvenih mreža. Ne zvuči loše, zar ne?

Da ne bude zabune, i za ‘posao iz snova‘ potrebne su određene vještine. Idealan kandidat je vedra i zabavna osoba koja odlično poznaje engleski jezik, voli fotografirati, zna izrađivati video materijale….i ne boji se letenja avionom.

Stoga, ako volite putovati i pisati, svoje doživljaje znate lijepo i kreativno prezentirati, imate oko za dobru fotografiju, a snimateljske vještine nisu vam nepoznanica, što čekate?

Prijavite se na www.theswissexplorer.com i krenite na put!

Prijave traju do 28. svibnja. 

Sretno!

Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Ekonomija

Nositelji certifikata NEblokirani (www.neblokirani.hr) imaju više od 99,5% vjerojatnosti da neće ući u značajne probleme u plaćanju svojih obveza u razdoblju od godinu dana.

Lifestyle

Nije uvijek lako uočiti lažljivca. Dok neke ponekad riječi i maniri odaju, drugi govore izmišljotine s uznemirujućom lakoćom.

Ljudski resursi

Iako su prošle godine na prvom mjestu faktora kojima se vodimo kod odabira novog posla bili međuljudski odnosi, ove je godine inflacija očito odradila...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.