Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Putuj svijetom i budi plaćen za to!

U prošlom životu bio si Marko Polo? Obožavaš izrađivati reportaže i dokumentirati putovanja? Engleski imaš u malom prstu? Ovo je oglas za tebe!

U prošlom životu bio si Marko Polo? Obožavaš izrađivati reportaže i dokumentirati putovanja? Engleski imaš u malom prstu? Ovo je oglas za tebe!

SWISS Explorer ima primamljiv zadatak: šest mjeseci putovati svijetom, posjećivati brojne gradove te upoznavati različite kulture i njihovu gastronomiju. U sklopu toga mora testirati usluge i sasvjete vezane uz putovanja, koje najpoznatija švicarska aviokompanija već ima na svojoj intenetskoj stranici. O svojim će doživljajima naravno i pisati, a fotografije i video materijale koje napravi dijeliti putem društvenih mreža. Ne zvuči loše, zar ne?

Da ne bude zabune, i za ‘posao iz snova‘ potrebne su određene vještine. Idealan kandidat je vedra i zabavna osoba koja odlično poznaje engleski jezik, voli fotografirati, zna izrađivati video materijale….i ne boji se letenja avionom.

Stoga, ako volite putovati i pisati, svoje doživljaje znate lijepo i kreativno prezentirati, imate oko za dobru fotografiju, a snimateljske vještine nisu vam nepoznanica, što čekate?

Prijavite se na www.theswissexplorer.com i krenite na put!

Prijave traju do 28. svibnja. 

Sretno!


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Lifestyle

Poradite na koncentraciji jer samim time ćete bolje raditi i osjećat ćete se zadovoljniji zbog rezultata. Evo nekoliko savjeta za bolju koncentraciju!

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.