Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Uncategorized

Ribić: Rebalans je neizbježan!

Prema njegovim riječima, sindikati očekuju daljnji pritisak na prava svojih članova. ”Ponovno ćemo se morati organizirati. Zadnji put je Golijat pobijedio Davida, ali ovaj put bismo mogli uspjeti” poručio je Ribić.

Prema njegovim riječima, sindikati očekuju daljnji pritisak na prava svojih članova. ''Ponovno ćemo se morati organizirati. Zadnji put je Golijat pobijedio Davida, ali ovaj put bismo mogli uspjeti'' poručio je Ribić.

„S ovakvom ekonomskom politikom, mora doći do rebalansa proračuna” glasi komentar Vilima Ribića na najavljeni rebalans u rujnu.

Prema njegovim riječima, sindikati očekuju daljnji pritisak na prava svojih članova

”Ponovno ćemo se morati organizirati. Zadnji put je Golijat pobijedio Davida, ali ovaj put bismo mogli uspjeti” poručio je Ribić.

Na pitanje je li obaviješten oko pregovora za moguće novo smanjivanje plaća zaposlenih u javnim službama, predsjednik Matice hrvatskih sindikata rekao je kako nije bilo kontakata, ali da ih očekuje jer Hrvatska ne može ići naprijed s politikom štednje.

Što se tiče pregovora oko kolektivnih ugovora za znanost, Ribić kaže da se ide prema kraju te da očekuje da će ih završiti u rujnu.

 

Napisao

Pročitajte još:

Novosti

Američki predsjednik Harry Truman svojevremeno je izjavio: „Pronađite mi jednorukog ekonomskog savjetnika!“. Naime, ekonomisti oko njega stalno su se koristili sintagmom „u jednu ruku...

Novosti

Glavna skupština Đuro Đaković Holdinga donijela je odluku o povećanju temeljnog kapitala društva za najviše 194,22 milijuna kuna javnom ponudom dionica u tri kruga,...

Novosti

Vlasnik i direktor koncerna Agrokor Ivica Todorić izjavio je za slovensku televizijsku postaju Planet TV da će od Mercatora napraviti najuspješniju tvrtku u regiji...

Novosti

Prosječna mjesečna neto plaća u Sloveniji u travnju je iznosila 1000,80 eura, a bruto plaća 1531,17 eura, objavio je u ponedjeljak slovenski statistički zavod.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.