Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Uncategorized

Ribić: Rebalans je neizbježan!

Prema njegovim riječima, sindikati očekuju daljnji pritisak na prava svojih članova. ”Ponovno ćemo se morati organizirati. Zadnji put je Golijat pobijedio Davida, ali ovaj put bismo mogli uspjeti” poručio je Ribić.

Prema njegovim riječima, sindikati očekuju daljnji pritisak na prava svojih članova. ''Ponovno ćemo se morati organizirati. Zadnji put je Golijat pobijedio Davida, ali ovaj put bismo mogli uspjeti'' poručio je Ribić.

„S ovakvom ekonomskom politikom, mora doći do rebalansa proračuna” glasi komentar Vilima Ribića na najavljeni rebalans u rujnu.

Prema njegovim riječima, sindikati očekuju daljnji pritisak na prava svojih članova

”Ponovno ćemo se morati organizirati. Zadnji put je Golijat pobijedio Davida, ali ovaj put bismo mogli uspjeti” poručio je Ribić.

Na pitanje je li obaviješten oko pregovora za moguće novo smanjivanje plaća zaposlenih u javnim službama, predsjednik Matice hrvatskih sindikata rekao je kako nije bilo kontakata, ali da ih očekuje jer Hrvatska ne može ići naprijed s politikom štednje.

Što se tiče pregovora oko kolektivnih ugovora za znanost, Ribić kaže da se ide prema kraju te da očekuje da će ih završiti u rujnu.

 


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.