Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Roever Broenner Susat se pridružuje Mazarsu

pixabay.com

Međunarodna, integrirana i neovisna organizacija Mazars, specijalizirana za poslove revizije, računovodstva, poreznog, pravnog i financijskog savjetovanja, objavljuje da je postignut značajan strateški cilj organizacije – spajanje s jednom od najvećih revizorskih kuća u Njemačkoj Roever Broenner Susat.

S gotovo 80 milijuna eura godišnjih prihoda i deset poslovnih lokacija, Roever Broenner Susat se smatra jednim od vodećih poduzeća na području revizije i poreznog savjetovanja u Njemačkoj. Poduzeće ima 54 partnera i 750 zaposlenika.

Spajanje s Roever Broenner Susat će omogućiti Mazarsu, već prisutnom u Njemačkoj, jačanje utjecaja u nacionalnom i internacionalnom smislu, u najsnažnijoj europskoj ekonomiji. U Njemačkoj će ovo strateško spajanje pozicionirati Mazars među prvih 10 u industriji. Novo poduzeće će imati 1000 zaposlenih, uključujući 68 partnera, rasprostranjenih u 12 ureda po cijeloj zemlji.

Uz pomoć više od 15 000 vrhunskih profesionalaca cijelog svijeta, Mazars je u posljednjih 10 godina udvostručio svoje prihode, dostigavši u 2015. godini prihod od 1,2 milijarde eura. Od sada će Mazars u Njemačkoj činiti gotovo 10% ukupne djelatnosti cijele grupacije.

Mazars je prisutan u 73 zemlje svijeta, uključujući i Hrvatsku. Od prosinca 2013. godine Mazars Cinotti društva imaju status punopravnog člana te organizacije specijalizirane za područje poreza, revizije, računovodstva te pravnog i poslovnog savjetovanja. Mazars u Hrvatskoj nudi svoje usluge širokom spektru klijenata, od podružnica poduzeća izlistanih na burzi do malih i srednjih poduzeća.

Partner Mazars Cinotti grupacije Kristijan Cinotti smatra da će pripajanje poduzeća Roever Broenner Susat Mazarsu u konačnici pridonijeti i jačanju Mazarsa u Hrvatskoj.

marars

 

Pročitajte još:

Računovodstvo i financije

Panel rasprava održana je s ciljem informiranja o novoj obvezi koja stupa na snagu 1. siječnja 2022. godine za sva društva zavedena na burzi.

Financije

Financial Week je projekt koji kroz predavanja i radionice stručnjaka studentima prikazuje drugu stranu financija. Ove godine održat će se od 7. do 11....

Izdvojeno

Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da je iz tiska izašla knjiga MAZARS – Porezni savjetnik, kojom su stručnjaci iz društva Mazars Cinotti na praktičan način...

Novosti

Mazars je objavio treće regionalno istraživanje o poreznim režimima zemalja CEE za ovu godinu. Cilj je pružiti investitorima pravovremene, precizne i ključne informacije o...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.