Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Roever Broenner Susat se pridružuje Mazarsu

pixabay.com

Međunarodna, integrirana i neovisna organizacija Mazars, specijalizirana za poslove revizije, računovodstva, poreznog, pravnog i financijskog savjetovanja, objavljuje da je postignut značajan strateški cilj organizacije – spajanje s jednom od najvećih revizorskih kuća u Njemačkoj Roever Broenner Susat.

S gotovo 80 milijuna eura godišnjih prihoda i deset poslovnih lokacija, Roever Broenner Susat se smatra jednim od vodećih poduzeća na području revizije i poreznog savjetovanja u Njemačkoj. Poduzeće ima 54 partnera i 750 zaposlenika.

Spajanje s Roever Broenner Susat će omogućiti Mazarsu, već prisutnom u Njemačkoj, jačanje utjecaja u nacionalnom i internacionalnom smislu, u najsnažnijoj europskoj ekonomiji. U Njemačkoj će ovo strateško spajanje pozicionirati Mazars među prvih 10 u industriji. Novo poduzeće će imati 1000 zaposlenih, uključujući 68 partnera, rasprostranjenih u 12 ureda po cijeloj zemlji.

Uz pomoć više od 15 000 vrhunskih profesionalaca cijelog svijeta, Mazars je u posljednjih 10 godina udvostručio svoje prihode, dostigavši u 2015. godini prihod od 1,2 milijarde eura. Od sada će Mazars u Njemačkoj činiti gotovo 10% ukupne djelatnosti cijele grupacije.

Mazars je prisutan u 73 zemlje svijeta, uključujući i Hrvatsku. Od prosinca 2013. godine Mazars Cinotti društva imaju status punopravnog člana te organizacije specijalizirane za područje poreza, revizije, računovodstva te pravnog i poslovnog savjetovanja. Mazars u Hrvatskoj nudi svoje usluge širokom spektru klijenata, od podružnica poduzeća izlistanih na burzi do malih i srednjih poduzeća.

Partner Mazars Cinotti grupacije Kristijan Cinotti smatra da će pripajanje poduzeća Roever Broenner Susat Mazarsu u konačnici pridonijeti i jačanju Mazarsa u Hrvatskoj.

marars

 


Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.