Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Sajam namještaja u Slavonskom Brodu od 14. do 16. ožujka

Na sajmu namještaja u Slavonskom Brodu od 14. do 16. ožujka svoje će proizvode izložiti 28 proizvođača iz Brodsko-posavske županije, u kojoj je i najveća koncentracija proizvođača namještaja u Hrvatskoj.

Na sajmu namještaja u Slavonskom Brodu od 14. do 16. ožujka svoje će proizvode izložiti 28 proizvođača iz Brodsko-posavske županije, u kojoj je i najveća koncentracija proizvođača namještaja u Hrvatskoj.

Na njihovu inicijativu 2013. godine pokrenut je projekt sajma koji bi lokalnom tržištu predstavio ponudu tamošnjih proizvođača.

Ovaj sajam je potpora gospodarskoj grani koja je u izuzetno teškoj situaciji, namijenjen je građanima i poslovnim partnerima. Svoje proizvode izložit će domaći proizvođača iz Brodsko-posavske županije, premda su interes za izlaganje pokazali i proizvođači iz drugih županija te neki trgovci, kaže Stjepan Bošnjaković, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo Brodsko-posavske županije.

Tema ovogodišnjeg sajma je hotelijerstvo. Kako bi na najbolji način predstavili što ovdašnji proizvođači mogu ponuditi domaćim hotelijerima na sajmu će bit postavljen i projekt hotela s kompletnom opremom.

Na sajam je pozvano i 135 veletrgovaca namještajem, a poziv je upućen i na adrese 140 članica udruge malih hrvatskih hotela, navodi Bošnjaković.

Uz Brodsko-posavsku županiju, kao glavnog nositelja organizacije, projekt podržavaju županijska Obrtnička komora, Gospodarska komora Slavonski Brod, CTR Razvojna agencija Brodsko-posavske županije, Razvojna agencija Grada Slavonskog Broda te sami proizvođači.

Tijekom sajma Brodsko-posavska županija s tvrtkom Euroinspekt potpisat će ugovor kojim se za lokalne proizvođače namještaja osigurava sufinanciranje troškova certificiranja proizvoda.

Kroz ovaj program županija sufinancira 50 posto troškova certificiranja, a za tu namjenu ukupno je osigurano 200.000 kuna, kaže Bošnjaković dodajući da bi sredstva trebala biti dostatna za sve trenutno zainteresirane proizvođače.

Bošnjaković najavljuje i skoro osnivanje klastera proizvođača namještaja iz Brodsko-posavske županije s ciljem jačanja njihove konkurentnosti i na međunarodnom tržištu.


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Lifestyle

Poradite na koncentraciji jer samim time ćete bolje raditi i osjećat ćete se zadovoljniji zbog rezultata. Evo nekoliko savjeta za bolju koncentraciju!

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.