Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Salapić: Za stanje u SDP-u kriv je isključivo Milanović! [VIDEO]

HDSSB-ovac komentira slučaj Sabo te rejtinge stranaka u Hrvatskoj.

HDSSB-ovac komentira slučaj Sabo te rejtinge stranaka u Hrvatskoj.

Na rezultate ankete Ipsos Puls za Novu tv osvrnuo se i član HDSSB-a – Josip Salapić. On naime kaže kako je zadovoljan rezultatima.

„Za HDSSB kao regionalnu stranku, koja djeluje isključivo za sada na području Slavonije i Baranje, to je dobar rezultat. Mi smo sa 3,1 dobili šest mandata, a sa novim Savezom za Hrvatsku imamo oko 7 posto za sada, vjerujemo da će to biti i više“, ističe Salapić.

[infopunkt 7980 1]

Pritom kaže kako je činjenica da ni jedna buduća Vlada neće moći biti sastavljena bez HDSSB-a i bez Saveza za Hrvatsku.

„Mi smo zadovoljni anketama, a najbolja anketa će biti ona koju daju naši birači kad budu izbori“, kaže Salapić.

[infopunkt 7980 2]

Na pad rejtinga SDP-a te slučaj Sabo, Salapić kaže:

„Za stanje u SDP-u i popularnost stranke i premijera mislim da je isključivo odgovoran premijer Milanović koji se pomalo izgubio u vremenu i prostoru i ne znam u kojem je on filmu. On je doprinio izravno time da padne popularnost Vlade, SDP-u, ali nažalost nije učinio ništa na gospodarskoj situaciji. To je dakle utjecaj neznanja vođenja države i politike. Njegovi ministri su pogubljeni ne znaju tko s kim razgovara tko ne. Već na toj ljudskoj razini kad krenete razmatrati, kako ćete očekivati nekakav doprinos u gospodarskom i financijskom smislu i boljem životu građana kad oni sami ne mogu razgovarati sami sa sobom“.

[infopunkt 7980 3]

[infopunkt 7980 5]

Dodaje kako s obzirom da se od Milanovića puno očekivalo, osam godina je čekao da dođe na vlast, a za dvije godine je pokazao da je njemu mjesto tamo gdje je bio – u oporbi.

[infopunkt 7980 6]


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Lifestyle

Što su o inspiraciji rekli pisci, pjesnici, skadatelji...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.