Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

Saznajte tko je svoj poduzetnički duh pretvorio u najbolju ideju

Edukativno natjecanje Smartup, u kojemu se studenti natječu u razvoju svoje ideje, ulazi u svoju završnicu! Deset timova koji su ušli u samo finale imaju priliku prezentirati svoje poslovne ideje pred stručnim žirijem 19. svibnja u 18h na adresi HUB385 (Petračićeva 4).

Stručni žiri ove godine čine poslovni anđeo i poduzetnik Hrvoje Prpić, suosnivač Zagrebačkog inkubatora poduzetništva Mihovil Barančić, Goran Dautović iz Core Incubatora, direktor poduzetničkog centra Zagreb Erste Banke Ivan Babić te direktor SD Istraživanja i proizvodnje nafte i plina INE Marko Peroković. Svaki će tim imati tri minute vremena na raspolaganju za pitch, nakon čega će stručni žiri dobiti tri minute za postavljanje pitanja.

Glavni ciljevi natjecanja su promicanje poduzetništva i poduzetničkog duha među studentskom populacijom te povezivanje proaktivnih mladih talenata s najpoželjnijim poduzećima, potencijalnim poslodavcima ili investitorima. Najbolje timove očekuju primamljive nagrade, od 12.000, 9.000 i 6.000 kuna. Pobjednik natjecanja osvaja izravni ulazak u program Zagrebačkog inkubatora poduzetništva (ZIP), dok drugoplasirani i trećeplasirani dobivaju pravo na korištenje coworking prostora i mentorstvo timova u Core Incubatoru.

Finale je otvoreno za sve studente, nakon čega će se u Pivnici Medvedgrad u Ilici 49 održati networking druženje!

Pročitajte još:

Ekonomija

Algebra LAB startup inkubator mjesto je gdje svi pojedinci s poduzetničkim idejama koji razmišljaju o pokretanju vlastitog posla ili imaju zanimljiv projekt, a nisu...

Lifestyle

Nakon što osnovao nekoliko uspješnih startupa (Netflix je bio sedmi), Marc Randolph se posavjetovao što bi poduzetnici čija ideja naiđe na reakciju “to nije...

Komentari

Pogled u povijest nekad može biti vrlo poučan. Tijekom velike financijske krize 2008. godine svijet je izgledao kao da je na rubu sloma.

Izdvojeno

Uspješni poduzetnici su strastveni, inovativni, zahtjevni i brižni. Pročitajte u čemu se krije tajna njihovih uspjeha.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.