Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Sedam aplikacija za pomoć na poslovnom putu

Ma koliko god se dobro pripremili, šanse da se stvari zakompliciraju na poslovnom putu jako su velike. Nema tko se nije našao u strci pred putovanje, provjeravajući nekoliko puta ima li sve što mu treba, a, naravno, uvijek se pojavi neka nepredviđena okolnost.

Ma koliko god se dobro pripremili, šanse da se stvari zakompliciraju na poslovnom putu jako su velike. Nema tko se nije našao u strci pred putovanje, provjeravajući nekoliko puta ima li sve što mu treba, a, naravno, uvijek se pojavi neka nepredviđena okolnost.

Kako bi smanjili stres na putovanju i osigurali što jednostavnije rješavanje problema portal Outspoken Media sastavio je listu aplikacija koje poduzetnicima pomažu na putovanju čine ga učinkovitijim i ugodnijim.

TripIt

TripIt je mobilni planer za putovanja. Omogućuje unos svih podataka za putovanje (od podataka o letu, hotelu do informacija o sastancima), analizira informacije i stvara jednostavne podatke koji se mogu dijeliti s kolegama u uredu. Iz Outspokena naglašavaju kako im je to odličan način da prate ne samo svoje obveze, već i obveze drugih kolega koji često putuju.

Airline Flight Trackers

Ova aplikacija omogućava uvid u konkretne podatke o avionskom letu. U slučaju da se promjeni terminal ili neke druge okolnosti koje su ključne kako se ne bi gubili po aerodromima ova aplikacija će uštedjeti vrijeme i živce.

Gate guru

Gate guru će korisniku pomoći najviše u zračnim lukama koje ne poznaje. Naime, ona omogućuje da putnik vidi okolinu i prije nego stigne tamo. Iz Outspokena posebno hvale činjenicu da se pomoću te aplikacije može vidjeti gdje je terminal, ali i savjete i osvrte drugih putnika koji pomažu pri snalaženju u nepoznatome.

Harvest Time Tracker

Ovu aplikaciju koriste u Outspokenu kako bi analizirali potrošeno vrijeme i bili sigurni da su odgovorni prema svojim klijentima. Neki korisnici su se žalili na ‘zamrzavanje’ aplikacije kada se prebacuju između zadataka, ali u Outspokenu nisu imali takvih iskustava.

Evernote

Ova aplikacija će zamijeniti brojne papiriće koje inače služe kao podsjetnik. Kod ove aplikacije je odlično što je moguće fotografirati vizitke, informacije o dobavljačima, izložbe i promotivne materijale te ih kasnije provjeriti.

Skype

Ako ste vi ili netko od vaših kolega na putu, Skype će vas održati na okupu, bez obzira na udaljenost. Neovisno o tome želite li proći jeftinije pri pozivima ili poslati poruku nekome tisuće kilometara daleko, ova aplikacija to može omogućiti.

Foodspotting

Postoji mnoštvo dobrih aplikacija za pronalaženje dobrog restorana u nepoznatom gradu, ali ova aplikacija je očarala ekipu iz Outspokena zbog vizualnog sadržaja. Svi koji vole vidjeti hranu prije nego li ju naruče, a ne čitati tuđa mišljenja, bit će sretni s ovom aplikacijom. No, samo ako je riječ o restoranima u velikim gradovima.

Liderpress.hr


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Lifestyle

Što su o inspiraciji rekli pisci, pjesnici, skadatelji...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.