Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Financije

Smanjenje kamatnih stopa na kredite građana

Porezne olakšice na kamate za stambene kredite?

U Privrednoj banci Zagreb d.d. (PBZ) nastavlja se trend smanjenja promjenjivih kamatnih stopa zbog usklađenja s novim vrijednostima referentnih stopa. Tako će se po kreditima u otplati od 1. veljače 2017. godine primjenjivati niže kamatne stope na kredite s valutnom klauzulom u EUR za 0,34 p.p. i kamatnom stopom vezanom uz NRS, odnosno za 0,04 p.p. za kredite kod kojih je kamatna stopa vezana uz EURIBOR. Kamatna stopa za kredite u kunama bit će niža za 0,22 p.p.

O navedenom smanjenju kao i novoj visini mjesečne obveze Banka će svoje klijente obavijestiti na ugovoreni način.

Osim po kreditima u otplati od 1. siječnja 2017. godine smanjenje parametra promjenjivosti utjecat će i na smanjenje promjenjivih kamatnih stopa po kreditima iz trenutno važeće ponude Banke.

Banka kontinuirano uvodi novine u kreditiranju građana i za istaknuti je da su u 2016. godini novi plasmani stambenih kredita zabilježili rast od 50 posto u odnosu na prošlu godinu.

 

 

 

 


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.