Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Financije

Smanjenje kamatnih stopa na kredite građana

Porezne olakšice na kamate za stambene kredite?

U Privrednoj banci Zagreb d.d. (PBZ) nastavlja se trend smanjenja promjenjivih kamatnih stopa zbog usklađenja s novim vrijednostima referentnih stopa. Tako će se po kreditima u otplati od 1. veljače 2017. godine primjenjivati niže kamatne stope na kredite s valutnom klauzulom u EUR za 0,34 p.p. i kamatnom stopom vezanom uz NRS, odnosno za 0,04 p.p. za kredite kod kojih je kamatna stopa vezana uz EURIBOR. Kamatna stopa za kredite u kunama bit će niža za 0,22 p.p.

O navedenom smanjenju kao i novoj visini mjesečne obveze Banka će svoje klijente obavijestiti na ugovoreni način.

Osim po kreditima u otplati od 1. siječnja 2017. godine smanjenje parametra promjenjivosti utjecat će i na smanjenje promjenjivih kamatnih stopa po kreditima iz trenutno važeće ponude Banke.

Banka kontinuirano uvodi novine u kreditiranju građana i za istaknuti je da su u 2016. godini novi plasmani stambenih kredita zabilježili rast od 50 posto u odnosu na prošlu godinu.

 

 

 

 

Pročitajte još:

Financije

Visoka inflacija i niske kamatne stope znače da štednja u banci trenutno nije isplativa.

DOP

Zahvaljujući ovoj donaciji, Specijalna bolnica za ortopediju i rehabilitaciju „Martin Horvat“ Rovinj – Rovigno nabavila je suvremeni EEG uređaj koji će omogućiti ranu intervenciju...

Novosti

Svi zaposlenici obuhvaćeni su sustavom ocjenjivanja i praćenja radne uspješnosti, a preko 95% zaposlenika u protekloj je godini prošao kroz neki oblik usavršavanja.

Edukacija

Inicijativa Intese Sanpaolo Umjetnost štednje (The Art of Saving) koja je osmišljena u torinskom Muzeju štednje (Museo del Risparmio) od listopada 2017. godine provodi...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.