Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Specijaliziraj se i postani internet stručnjak

Specijaliziraj se i postani internet stručnjak

Na tržištu rada traže se osobe koje imaju kvalifikacije, znanje i vještine dobrog specijaliste internetskog marketinga uz odlično znanje teorije i vladanje u praksi. Kroz segmentaciju svakog poslovanja, neizbježan je web marketing za koji tvrtke plaćaju velike novce unajmljujući osobe za ovaj neizbježan i suvremeni posao. Dakle, odluka ne bi trebala biti teška – specijaliziraj se i postani internet stručnjak.

Postanite certificirani Specijalist za web marketing uz Web Edukaciju koja u svom dugom nizu godina oplemenjuje tržište rada znanjem, a do sada je iznjedrila 7 generacija specijaliziranih web marketingaša od kojih mnogi rade u velikim hrvatskim pa i regionalnim tvrtkama u sektoru marketinga.

Tri mjeseca usavršavanja, pohađanja popodnevne nastave, stručnih praktičnih sati i vježbi za svako poglavlje web marketinga te individualan pristup svakom polazniku od stručnjaka predavača u maloj i homogenoj grupi očekuje vas na Web Marketing Akademiji čiji su upisi u tijeku, a predavanja počinju 9.03. te traju do 26.05.2015.

Deset predmeta Web Marketing Akademije zaokružuje kompletno znanje o internetskom marketingu koje je potrebno za stjecanje certifikata sa zvanjem Specijalist za web marketing (upisuje se u radnu knjižicu), nakon čega je svaki polaznik spreman sa znanjem i vještinama samostalno obavljati ovaj traženi posao. Cjelokupna WMA sastoji se od 100 školskih sati čime svakom polazniku pružamo njegovo vrijeme za individualna pitanja i konkretnu pomoć u njegovoj poslovnoj praksi.

Nastavni plan sadrži sljedeće predmete prema datumima održavanja:
1.) Osnove web marketinga (09. i 10.03.)
2.) Web marketing (16. i 17.03.)
3.) Web stranica (23. i 24.03.)
4.) Web trgovina (e-commerce) (30. i 31.03.)
5.) Optimizacija web stranica za tražilice (SEO) (13. i 14.04.)
6.) Kontekstualno oglašavanje (SEM) (20. i 21. 04.)
7.) Analiza web stranica (Google Analytics) (27. i 28.04.)
8.) Marketing društvenih medija (SMM) (11. i 12.05.)
9.) E-mail marketing (newsletter) (18. i 19.05.)
10.) Web PR (online odnosi s javnošću) (25. i 26.05.2015.)

Svaki navedeni predmet sastoji se od teorijskog i praktičnog dijela, traje dva dana, 10 školskih sati. Predavanja se odvijaju u popodnevnim satima, od 17 do 21h (ponedjeljkom i utorkom) u Event centru Ilica (Ilica 107).
Svaki od 10 predmeta WMA moguće je pohađati i pojedinačno te savladati znanjem i praktičnim vještinama iz samo tog područja web marketinga za koje dobivate certifikat.

Upiši Web Marketing Akademiju jer prva dva čitatelja koja upišu Web Marketing Akademiju ostvaruju popust od 15 posto! Niže cijene od konkurencije, viši nivo profesionalnosti i stručnosti koje zaslužuju naši polaznici!

A sad mini nagradna igra.
Nagradno pitanje
Što znači skraćenica SEM u internet marketingu? Najbrži točan odgovor osvaja dvodnevni seminar u sklopu Web Marketing Akademije po vlastitom izboru. Odgovor napišite u facebook komentarima ispod članka.


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.