Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

Startup Marryme nagrađen s 1000 eura na ZIP-ovom Progress Reviewu

U prostorijama ZIP-a održan je Progress Review, na kojemu su timovi desete jubilarne generacije, prezentirali svoj napredak i pokazali što su sve uspjeli napraviti u prvoj polovici inkubatorskog startup programa.

Nakon samih prezentacija ujedno se i proslavio zajednički uspjeh timova koji su napredovali, kao i sami uspjeh ZIP-ovog tima što i dalje uspješno mentorira i diže na veću razinu startupove, kao i činjenicu što su došli do desete generacije, te se nadaju još bar toliko. Sve to je dodatno začinila predstavnica ZIP-a Tihana Marelja koja je izjavila:

Sretni smo što možemo predstaviti desetu po redu ZIP-generaciju s njihovim napretkom. Za nas je to dokaz da radimo dobar posao ali bez podrške partnera sigurno ne bismo mogli biti tu gdje smo sada. I ove godine Erste banka želi pomoći našim timovima i s nagradom od 1.000 eura motivirati i poduprijeti njihov rad, na čemu smo im jako zhvalni što su od samog početka uz nas.“

Nagradu od 1000 eura, koju osigurava Erste banka, uručio je Ivan Babić, direktor poduzetničkog centra Zagreb Erste Banke, koji je s ponosom priopćio okupljenima:

Prije svega u ime Erste banke želim čestitati ZIP-u na 10. jubilarnoj generaciji potencijalnih mladih poduzetnika. U ovih preko 4 godine zajedničkog rada, ZIP je zaista izrastao u dokazanu i uspješnu poslovnu organizaciju u Hrvatskoj. Velike čestitke i pobjednici Antoniji Vedak (MarryMe) na izuzetno kvalitetnom radu  i trudu, a Erste banka će se i dalje u suradnji sa ZIP-om truditi poticati inovativno i uspješno poduzetništvo.


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Lifestyle

Što su o inspiraciji rekli pisci, pjesnici, skadatelji...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.