Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Što se protekle godine najviše čitalo na Profitiraj.hr

Još jedna godina je za nama, a i u njoj smo vas pokušali što više informirati, educirati, ali i zabaviti. Donosimo vam pregled najčitanijih članaka u protekloj godini.

Još jedna godina je za nama, a i u njoj smo vas pokušali što više informirati, educirati, ali i zabaviti. Donosimo vam pregled najčitanijih članaka u protekloj godini.

Apsolutni rekorder u protekloj je godini bio članak o prekvalifikaciji u kojem smo za vas saznali kako besplatnim tečajevima na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje promijeniti zanimanje i na taj način osigurati novi posao.

Veliko zanimanje izazvao je i novi Zakon o radu i članak sa savjetima kako iskoristiti sva prava zajamčena ugovorom o radu, uključujući i zakonom minimalni propisani godišnji odmor.

Kao i proteklih godina, veliko ste zanimanje pokazali i za sve informacije vezane za društvene mreže, a naročito uz prošle godine pokrenuti Google +

Čitale su se i teme iz računovodstva, vezane uz oporezivanje, cesiju i donacije, a savjetovali smo vas i gdje investirati novac te platiti što manje poreza.

Savjetovali smo vas i kako se ponašati na razgovorima za posao, nositi se sa stresom na radnom mjestu, te izvježbati komunikacijske vještine.

Za vas smo otkrili tajne marketinga, odnosa s javnoću i poslovnog pregovaranja.

Predstavili smo i uspješne poduzetnike iz područja tehnologija, tekstilne i gastro industrije, a nadamo se kako ste se uz nas koji put i dobro nasmijali.

Obećavamo kako ćemo se u ovoj godini truditi biti još bolji i zanimljiviji pa nas stoga pratite i dalje jer za vas svakodnevno pripremamo brojne zanimljive i korisne priče i savjete.

Pratite nas na Facebooku! Twitteru @Profitiraj i LinkedIn profilu Profitiraj.hr!


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.