Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Stopa nezaposlenosti u Njemačkoj dosegnula 6,8 posto

Nezaposlenost je u srpnju u Njemačkoj porasla, ojačavši zabrinutosti da zamah na tržištu rada tog najvećeg europskog gospdorstva gubi na snazi.

Nezaposlenost je u srpnju u Njemačkoj porasla, ojačavši zabrinutosti da zamah na tržištu rada tog najvećeg europskog gospdorstva gubi na snazi.

Prema danas objavljenim podacima Savezne agencije za rad, sezonski prilagođena stopa nezaposlenosti porasla je u srpnju na 6,8 posto, s lipanjskih 6,6 posto.

Broj registriranih nezaposlenih osoba, pak, povećan je za 67.000 u odnosu na lipanj, kada je ukupno bilo nezaposlenih 2,876 milijuna osoba.

Direktor Savezne agencije za rad Frank-Juergen Weise rast nezaposlenosti pripisuje uglavnom sezonskim čimbenicima, ali naglašava da postoje i naznake slabijeg razvoja situacije na tržištu rada, prenosi HINA.


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Lifestyle

Poradite na koncentraciji jer samim time ćete bolje raditi i osjećat ćete se zadovoljniji zbog rezultata. Evo nekoliko savjeta za bolju koncentraciju!

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.