Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Sučeljavanju u Europskom domu Zagreb

Kandidati za Europski parlament sudjelovali na sučeljavanju u Europskom domu Zagreb.

Kandidati za Europski parlament sudjelovali na sučeljavanju u Europskom domu Zagreb.

Europski pokret Hrvatska i Europski dom Zagreb najstarije su udruge s međunarodnim članstvom koje od 1990. godine djeluju na području informiranja i promoviranja europske ideje, sustava vrijednosti i civilizacijskih standarda ujedinjene Europe, te su vodeće nevladine udruge za promociju europskih integracija, ali i neformalnog obrazovanja, međunarodnih odnosa i kulture.

Europski pokret Hrvatska kao punopravni član Međunarodnog Europskog pokreta u Bruxellesu, najstarije europske institucije građana osnovane 1948. godine u Haagu, svojom međunarodnom kampanjom 1000 razloga da glasate za Europu potiču izlazak građana na izbore za Europski parlament. Republika Hrvatska svojim članstvom u Europskoj uniji putem svojih zastupnika u Europskom parlamentu ima priliku utjecati na donošenje politika koje će kreirati Europu budućnosti. Predstavljajući kandidate za Europski parlament vodećih stranaka daje se informacija o Europskim izborima i značaju članstva Republike Hrvatske u Europskoj uniji.

Europski dom Zagreb i Europski pokret Hrvatska organizirali su povodom Europskog tjedna niz aktivnosti u razdoblju od 5. do 10. svibnja, a centralni događaj bilo je jučerašnje predstavljanje i sučeljavanje kandidata za Europski parlament u Europskom domu Zagreb.

Na sučeljavanju su sudjelovali nositelji šest vodećih listi za Europski parlament Nikica Gabrić, Mirela Holy, Milan Kujundžić, Neven Mimica, Andrej Plenković i Nikola Vuljanić. Kandidati su odgovarali na brojna pitanja o funkcioniranju, proširenju i vanjskoj politici Europske unije, krizi u Ukrajini, gospodarstvu Republike Hrvatske i EU kao i o aktualnoj politici u kontekstu članstva u EU, te na pitanja postavljena putem društvenih mreža.


Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.