Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Summer Negotations

Tehnika i stil pregovaranja važna je komponenta o kojoj ovise rezultati Vaše tvrtke. U kojem postotku vaši zaposlenici uspješno zatvaraju poslovne pregovore? Dajte im priliku da uče od najboljih!

Zagrebačka škola ekonomije i managementa, u suradnji sa Sveučilište u Michiganu (jedno od najboljih poslovnih škola u SAD-u) ovo ljeto organizira po drugi put dinamičan međunarodni program pod nazivom Summer Negotations kroz koji će polaznici učiti o Cross-Cultural Negotiation and Dispute Resolution, ići na izlete i posjete tvrtkama, i slušati goste predavače! U nastavku pročitajte više informacija o ovom jedinstvenom programu.

Obzirom na tome što su polaznici iz različitih profila, a ne samo studenti, pozivamo Vaše djelatnike da se prijave za ovaj program (najkasnije do 1.6.). Detaljnije informacije o programu Vam šaljemo u samom mailu te u priloženim informativnim materijalima, ali svakako pogledajte i video od prošlogodišnjeg programa ovdje:

https://www.youtube.com/watch?v=UguhYAYJyNA&feature=youtu.be&list=PLb-_iMTq5WoJB8k6ToeuAP4MNJmCkIHlU

Cijena programa: 645 Eura (cijena uključuje izleta u Zadar /smještaj, razgledavanje Nacionalnog parka Plitvice, posjete kompanijama, ručkove).

Rok za prijavu: 1.6.2016.

Online prijave: http://summerschool.zsem.hr/


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.