Summer Negotations

Tehnika i stil pregovaranja važna je komponenta o kojoj ovise rezultati Vaše tvrtke. U kojem postotku vaši zaposlenici uspješno zatvaraju poslovne pregovore? Dajte im priliku da uče od najboljih!

Zagrebačka škola ekonomije i managementa, u suradnji sa Sveučilište u Michiganu (jedno od najboljih poslovnih škola u SAD-u) ovo ljeto organizira po drugi put dinamičan međunarodni program pod nazivom Summer Negotations kroz koji će polaznici učiti o Cross-Cultural Negotiation and Dispute Resolution, ići na izlete i posjete tvrtkama, i slušati goste predavače! U nastavku pročitajte više informacija o ovom jedinstvenom programu.

Obzirom na tome što su polaznici iz različitih profila, a ne samo studenti, pozivamo Vaše djelatnike da se prijave za ovaj program (najkasnije do 1.6.). Detaljnije informacije o programu Vam šaljemo u samom mailu te u priloženim informativnim materijalima, ali svakako pogledajte i video od prošlogodišnjeg programa ovdje:

https://www.youtube.com/watch?v=UguhYAYJyNA&feature=youtu.be&list=PLb-_iMTq5WoJB8k6ToeuAP4MNJmCkIHlU

Cijena programa: 645 Eura (cijena uključuje izleta u Zadar /smještaj, razgledavanje Nacionalnog parka Plitvice, posjete kompanijama, ručkove).

Rok za prijavu: 1.6.2016.

Online prijave: http://summerschool.zsem.hr/

Podijeli

Odgovori

Top