Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

TEB-ova slavljenička XVI. financijskoj konferenciji “NOVA NADA”

most
pixabay.com

TEB vas poziva na konferenciju ” Nova nada” koja će se povodom 65. obljetnice TEB-a pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske gospođe Kolinde Grabar Kitarović održati u utorak, 29. rujna 2015. godine s početkom u 10 sati održati u Hotelu Sheraton u Zagrebu.

Na Konferenciji, uz pregled aktualnih zbivanja, ukratko ćemo podsjetiti i na naš veliki jubilej. TEB-ove konferencije već se godinama bave razvojem hrvatskog financijskog sustava i gospodarstva. Ove teme osobito su aktualne danas, kada su pred nama zahtjevne reforme i mjere. Od svih se traži odgovornost i dosljedna primjena novih pravila, opreznost, promišljenost i štednja, a istodobno se očekuje novo zapošljavanje i sve bolja kvaliteta. Dobro osmišljene mjere i njihovi uspješni učinci svima su u interesu. Međutim, da bi postigle svoj cilj, hrvatsko gospodarstvo mora se aktivnije, brže i kvalitetnije reorganizirati i restrukturirati. To nije samo uvjet za brži izlazak iz recesije i bolje korištenje članstva Europske unije, nego i preduvjet za opstanak u Europskoj uniji.

Na TEB-ovoj XVI. konferenciji bavit ćemo se stanjem i perspektivama hrvatskog financijskog i poreznog sustava, gospodarstvom i problematikom bržeg izlaska iz recesije, mjerama oporavka, problemima eura i mogućem utjecaju na kunu i dr.

Konačni program Konferencije objavit ćemo naknadno.

Ulaz na Konferenciju je slobodan (bez plaćanja kotizacije) za sve sudionike, uz obveznu registraciju/prijavu.

Prijavite se OVDJE


Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.