Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

TEB-ova slavljenička XVI. financijskoj konferenciji “NOVA NADA”

most
pixabay.com

TEB vas poziva na konferenciju ” Nova nada” koja će se povodom 65. obljetnice TEB-a pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske gospođe Kolinde Grabar Kitarović održati u utorak, 29. rujna 2015. godine s početkom u 10 sati održati u Hotelu Sheraton u Zagrebu.

Na Konferenciji, uz pregled aktualnih zbivanja, ukratko ćemo podsjetiti i na naš veliki jubilej. TEB-ove konferencije već se godinama bave razvojem hrvatskog financijskog sustava i gospodarstva. Ove teme osobito su aktualne danas, kada su pred nama zahtjevne reforme i mjere. Od svih se traži odgovornost i dosljedna primjena novih pravila, opreznost, promišljenost i štednja, a istodobno se očekuje novo zapošljavanje i sve bolja kvaliteta. Dobro osmišljene mjere i njihovi uspješni učinci svima su u interesu. Međutim, da bi postigle svoj cilj, hrvatsko gospodarstvo mora se aktivnije, brže i kvalitetnije reorganizirati i restrukturirati. To nije samo uvjet za brži izlazak iz recesije i bolje korištenje članstva Europske unije, nego i preduvjet za opstanak u Europskoj uniji.

Na TEB-ovoj XVI. konferenciji bavit ćemo se stanjem i perspektivama hrvatskog financijskog i poreznog sustava, gospodarstvom i problematikom bržeg izlaska iz recesije, mjerama oporavka, problemima eura i mogućem utjecaju na kunu i dr.

Konačni program Konferencije objavit ćemo naknadno.

Ulaz na Konferenciju je slobodan (bez plaćanja kotizacije) za sve sudionike, uz obveznu registraciju/prijavu.

Prijavite se OVDJE


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.