Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

TEDWoman2013: Izumljeno ovdje

TEDxMaksimirWomen dio je globalne TEDWomen konferencije koja se održava u San Franciscu, a u subotu 7.12. održava se u Zagrebu u Kulturnom centru Travno od 16 sati.

TEDxMaksimirWomen dio je globalne TEDWomen konferencije koja se održava u San Franciscu, a u subotu 7.12. održava se u Zagrebu u Kulturnom centru Travno od 16 sati.

Lokalni TEDx događaji u više od 200 gradova svijeta kao dio TEDWomen konferencije stavit će naglasak na predstavljanje inovativnih ljudi, posebno žena u lokalnom okruženju.

Govornici povezani temom „IZUMLJENO OVDJE“ stvorit će uistinu globalni skup, od San Franciska, preko Sao Paula do Seoula – festival izumitelja i dizajnera, kreatora ideja i realizatora istih, ljudi koji rješavaju probleme lokalne zajednice, lidera na svjetskoj razini.

Žene često zovemo pokretačima promjena, aktivnom snagom koja kristalizira promjene u svim društvima svijeta. Bilo da se radi o rješenjima koja se odnose na najmanje lokalne zajednice ili globalnih pokreta – snaga ženske inovativnosti vidljiva je u svakoj regiji i u svakom području aktivnosti.

Govornici na ovogodišnjem TEDxMaksimirWomen su:

• Ana Rimac (dizajnerica projekta Kaplja)
• Gordan Mašnjak (Renesansa industrijske konoplje)
• Jadranka Boban Pejić (Biovega, Bio&Bio, Makronova, Planetopija)
• Jelena Ribić (osnivac platforme Chu Prichu)
• Kristina Ercegović (Zaokret, Milda)
• Marko Lušić (Kuhari.com)
• Marko Matenda (Visiobike)
• Sandra Mihelčić (Business Media Group)
• Sanja Opačak (Paprenjak)
• Silvija Šesto (O’grada, O’pleti, književnica za djecu)
• Tamara Novaković (Bite My Cake)
• Vitomira Lončar (Mala Scena) i glazbeni gosti.

Uz govornike i glazbene goste na događaju će se u predvorju dvorane predstaviti mnogobrojni interaktivni sadržaji koji su dio TEDx događaja, a svojim idejama zasigurno će zaokupiti pažnju sudionika tijekom pauzi rezerviranih za druženja i povezivanja.

Tijekom protekle tri godine TEDWomen iznjedrio je hvalevrijedne ideje: 2010. godine govor Sheryl Sandberg bio je osnova za njenu knjjigu „Learn In.“. 2011. godine Jane Fonda prezentirala je pojam i značaj „trećeg doba“ u životu žena danas, a 2012. godine Angela Patton ispričala je nezaboravnu priču o plesu oca i kćeri…u zatvoru.

U Hrvatskoj svojim su govorima na TEDWomen događajima gledatelje već nadahnule Marija Rukavina, upraviteljica Zaklade Ana Rukavina i Darinka Jug, predsjednica udruge Moj bicikl te drugi govornici.

Ulaznice u pretprodaji za TEDxMakismirWomen dostupne su putem sustava Entrio.hr.

Napisao

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Lifestyle

Dulum zemlje, prva sezona dokumentarne serije u četiri nastavka, priča o izazovima i uspjehu hrvatskih “poljoprivrednika vizionara”.

Lifestyle

Samopouzdanje, kao i većina drugih vještina, može se naučiti i bitno poboljšati.

Upravljanje biznisom

Upravo su vam dali novi projekt i nemate ni najblažu ideju kako ćete ga napraviti na vrijeme. A naravno, ne dolazi u obzir da...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.