Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Terrakom: do 1. prosinca 2015. usluge bez ugovorne obveze

Domaći telekom operater Terrakom u rujnu je predstavio posebnu jesensku akciju koja svim novim korisnicima omogućava pretplatu na bilo koji od SOLO, DUO ili TRIO paketa usluga bez obvezivanja ugovorom i bez plaćanja aktivacijske naknade. Akcija “Bez ugovorne obveze” korisnicima je na raspolaganju do 1. prosinca 2015. godine.

Cijene paketa tijekom nove jesenske akcije identične su cijenama uz standardnu ugovornu obvezu, a pritom je nakon podmirivanja prvog računa moguće promijeniti brzinu interneta ili bilo koju od ugovorenih stavki. Osim toga, ukoliko će korisnik poželjeti prekinuti s korištenjem usluge, a zatražio ju je u periodu do 1. prosinca 2015., moći će to učiniti bez plaćanja naknade za prijevremeni raskid.

U Zagrebu te dijelovima Sesveta i Kutine, Terrakom na vlastitoj optičkoj infrastrukturi nudi uslugu neograničenog pristupa internetu brzine i do 100 Mbps, zatim uslugu digitalne i analogne kabelske televizije te uslugu telefonskog priključka. Na nacionalnoj razini, usluga interneta dostupna je putem klasične telefonske linije (ADSL), dok je usluga televizije dostupna putem satelita.

Cijene DUO i TRIO paketa izrazito su pristupačne korisnicima pa je tako na Terrakom optici moguće kombinirati dvije usluge za minimalno 109, a maksimalno 249 kn/mj, dok je raspon cijena za TRIO pakete između 179 i 289 kn/mj. Među najpovoljnijim DUO paketima na Terrakom optici izdvaja se kombinacija flat interneta brzine do 5 Mbps i usluge telefona koja omogućava 55 besplatnih minuta prema fiksnim telefonima unutar Republike Hrvatske, a u ponudi je dostupan za 139 kn/mj. Ljubiteljima ultra brzog surfanja namijenjen je DUO OPTIK „100.net + digi.tv“, koji za 249 kn/mj osigurava brzine do 100 Mbps te više od 70 digitalnih TV programa. Isto tako, najpovoljniji među TRIO paketima na Terrakom optici je TRIO OPTIK „5.net + multi.tv + basic.tel“ koji za 179 kn/mj omogućava brzinu surfanja do 5 Mbps, više od 40 analognih TV programa te 55 besplatnih minuta prema fiksnim telefonima unutar Republike Hrvatske. Najbrži je svakako TRIO OPTIK „100.net + digi.tv + flat.tel“ koji za 289 kn/mj osim brzine surfanja do 100 Mbps, korisniku na raspolaganje stavlja više od 70 digitalnih TV programa te pozive prema svim domaćim mobilnim i fiksnim destinacijama, kao i fiksnim brojevima unutar EU, za 0 kn/min.

Pročitajte još:

Komentari

U Hrvatskoj brojimo blizu 1,5 milijuna priključaka širokopojasnog pristupa internetu, što nije mali broj, ali se očekuje porast.

Izdvojeno

Koliko vam se puta dogodilo da ste samo na kratko htjeli nešto provjeriti na Facebooku ili Instagramu, a na kraju ste se zadržali sat...

Komentari

Vraćanjem u ne tako davnu prošlost mogli bismo se prisjetiti kako smo nekad znali mnoge telefonske brojeve napamet. Danas to u velikoj većini ne...

Lifestyle

Više od 55 posto hrvatskih korisnika interneta je umjereno do jako zabrinuto zbog sigurnosti svojih osobnih podataka na internetu, a tek manji broj ispitanika...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.