Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

Terrakom nadogradio mrežu na 10 Gbit/s

Navedene brzine mogu zatražiti poslovni subjekti koji se nalaze u zgradama i poslovnim centrima u kojima je prethodno provedena Terrakom optička infrastruktura ili u neposrednoj blizini istih.

Nadogradnjom optičkog prstena Radnička – Selska – Sopot na 10 Gbit/s, Terrakom je povećao brzine internet pristupa koje može ponuditi poslovnim korisnicima na vlastitoj optičkoj infrastrukturi. Uz dosadašnjih 100/100 Mbit/s, odnedavno su u ponudi i simetrične brzine 200/200 te 400/400 Mbit/s, a zadovoljeni su i svi uvjeti spajanja korisnika na 1 Gbit/s.

Navedene brzine mogu zatražiti poslovni subjekti koji se nalaze u zgradama i poslovnim centrima u kojima je prethodno provedena Terrakom optička infrastruktura ili u neposrednoj blizini istih. Podsjetimo, vlastitu mrežu optike Terrakom razvija u dijelovima Zagreba, Sesveta i Kutine.

Usredotočeni smo na nadogradnju vlastite mreže jer takva vrsta usluge je ono što korisnici traže i trebaju, bili oni rezidencijalni korisnici ili tvrtke. Usluge koje nudimo putem optike najpovoljnije su na domaćem tržištu i veseli nas činjenica da nas sve više jakih poslovnih tvrtki prepoznaje kao relevantan faktor na telekom tržištu. Kontinuiranim radom na dostupnim brzinama, kao i stabilnosti te kvaliteti usluge, održavamo povjerenje koje nam je ukazano“, izjavio je Igor Tatarević, predsjednik Uprave Terrakoma.  

Između ostalog, Terrakom optika provedena je i u svim većim poslovnim središtima u Zagrebu – VMD 1 i 2 u Strojarskoj ulici, Zagrebtower, Eurotower, Olimp centar, Sigma centar, Radnička cesta, poslovna zgrada Budmanijeva 1, poslovni centar Hektorovićeva 2 i drugi.

Više informacija o uslugama za privatne i poslovne korisnike potražite na www.terrakom.hr, www.terrakom.hr/poslovni te www.terrakom.hr/hosting.

 

Pročitajte još:

Izdvojeno

Terrakom, privatni i domaći telekom operator sa sjedištem u Zagrebu, predstavio je nedavno novu ponudu za poslovne korisnike u kojoj pažnju privlači usluga optičkog...

Novosti

Domaći telekom operator Terrakom proteklu 2015. godinu zaključio je s ukupnim prihodom od 50,5 milijuna kuna i time ostvario rast od 213 posto u...

Novosti

Postaje već otrcano reći kako je u današnja vremena napredna tehnologija svuda oko nas. Figurativno rečeno, ona nikada ne miruje i već danas ujutro...

Novosti

Domaći telekom operater Terrakom u rujnu je predstavio posebnu jesensku akciju koja svim novim korisnicima omogućava pretplatu na bilo koji od SOLO, DUO ili TRIO paketa...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.