Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Tjedna ponuda poslova

U suradnji s portalom posao.hr donosimo vijesti o trenutno otvorenim radnim mjestima. Portal za zapošljavanje donosi 10 aktualnih poslovnih prilika. Sretno!

<a href='https://www.freepik.com/vectors/human'>Human vector created by stories - www.freepik.com</a>

Tražite posao? U suradnji s portalom posao.hr donosimo vijesti o trenutno otvorenim radnim mjestima. Portal za zapošljavanje donosi 10 aktualnih poslovnih prilika. Sretno!

Klaleda d.o.o. zapošljava terenskog komercijalista (m/ž). Područje rada je Dalmacija. Poslodavac će kandidatu omogućiti službeno vozilo, a od kandidata se zahtijeva vozačka dozvola B kategorije i završena srednja stručan sprema te dobre komunikacijske, prezentacijske i prodajne vještine. Prijavite se putem brze prijave na linku.

Poljoprivredni institut Osijek traži Asistenta promotora (m/ž). Mjesto rada je Osijek.Kandidat mora imati završenu visoku stručnu spremu iz područja agronomije ili poljoprivrednih znanosti, poznavanje rada na računalu i vozačku dozvolu B kategorije. Prijavite se putem linka.

Amrest Adria d.o.o. / KFC traži djelatnika u restoranu (m/ž). Mjesto rada je Zadar. Poslodavac nudi stabilan posao i sigurno radno mjesto, fleksibilno radno vrijeme, 2 slobodna dana u tjednu, uvećanu naknadu za rad noću, nedjeljom i praznikom, neto dodatak na plaću od 1050kn te dadatnu stimulaciju za certificiranog kuhara od 400kn. Prijave se zaprimaju putem linka.

Metro Cash & Carry d.o.o. traži specijalista za planiranje potražnje (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Kandidat mora imati završenu višu ili visoku stručnu spremu, izvrsne analitičke i komunikacijske vještine kao i uporsnost za brzo usvajanje novog znanja. Prijavite se putem brze prijave na linku.

Globalna hrana d.o.o / McDonald’s zapošljava radnika u restoranu (m/ž). Mjesto rada je Poreč. Radna pozicija obuhvaća pripremu legendarnih McDonald’s burgera i krumpirića u visokotehnološki opremljenom prostoru te osiguravanje jedinstvenog okruženja za goste kroz vrhunsku uslugu. Prijave se zaprimaju putem brze prijave na linku.

Knauf Instalation d.o.o. traži proizvodno-transportnog radnika (m/ž). Mjesto rada je Novi Marof. Posao obuhvaća slaganje gotovih proizvoda na drvene ili metalne palete, vizualnu kontrolu kvaliette proizvoda i odvajanje neodgovarajućih proizvoda te etiketiranje proizvoda. Prijavite se ovdje.

Aluflexpack Novi d.o.o. traži radnika na sortiranju i pakiranju gotovih proizvoda (m/ž). Mjesto rada je Poreč. Kandidat obavlja jednostavne poslove sortiranja i pakiranja gotovih proizvoda na stroju, uredno odlaže i pakira gotove proizvode te zahtijeva odgovornost za pravilno i kvalitetno sortiranje te pakiranje. Prijavite se putem linka.

Dupin d.o.o. traži samostalnog referenta u računovodstvu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac omogućuje slobodne vikende, napredovanje, redovna primanja i božićnice. Prijave se zaprimaju putem brze prijave na linku.

Tarsier GmbH traži osobu za radnu poziciju senior software developer & architect for real-time AI image processing systems (m/f/d). Mjesto rada je Zagreb. Kandidat bi trebao biti sposoban razvijati AI/ML sustave za obradu slika u stvarnom vremenu za nadzor zračnog prostora, kontinuirano poboljšavata i predlagati nove koncepte za softversku arhitekturu. Prijavite se putem brze prijave.

Nordex ima slobodno radno mjesto na poziciji service technician (m/ž). Mjesto rada je Drniš. Od kandidata se traži srednja stručna sprema elektroničkog ili mehaničkog smjera, trogodišnje radno iskustvi, želja za timskim radom, suradnjom i spremnost na preuzimanje odgovornosti. Prijavite se ovdje.

Ostatak ponude poslova potražite na portalu posao.hr. Sretno u pretraživanju!

Pročitajte još:

Ljudski resursi

Portal za zapošljavanje donosi 10 poslovnih prilika za prijavu njihovom mogućnosti brze prijave! Sretno!

Financije

Novi krug investicija podržat će planove tvrtke PlanRadar u globalnom širenju  i tehnološkom razvoju.

Ljudski resursi

Trenutna situacija na tržištu u svakom pogledu nije sjajna. Mnogo je ljudi ostalo bez posla, a možda baš i vi koji ovo čitate.

Ljudski resursi

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri!

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.